Cele mai bune si ieftine ceasuri barbatesti

Cuprins

4.8/5 - (14 votes)

Cauti cele mai bune si ieftine ceasuri barbatesti ? pe pretieftin.com gasesti cel mai bun ceas barbatesc care o sa ti se potriveasca de minune!!!

Printre accesoriile care nu se vor demoda niciodată se numără ceasul, care reușește să rămână mereu în cap de listă. Și asta datorită laturii sale practice și estetice. Cum putem găsi cele mai bune și ieftine ceasuri, care să răspundă cerințelor și nevoilor noastre ?

Cum alegi cel mai bun ceas barbatesc

În primul rând, alegerea pentru cel  mai bun ceas  barbatesc pentru nevoile noastre, trebuie să ne punem intrebarea de achiziție fiind o intrebare clasică , si anume:  De ce am nevoie?”  și  Cât pot cheltui pentru un ceas barbatesc?” .

Odată ce am pus întrebările de mai sus, gama de posibilități va fi redusă iar atunci putem începe să facem  o alegere logică, dar și sensibilă la gusturile noastre. . Vorbind despre gust și funcționalitate, să încercăm să aflam cum pot fi realizate diferitele părți ale ceasurilor pentru bărbați

Designul

Cele mai bune si ieftine ceasuri barbatesti

Este primul criteriu de care trebuie să ții cont. Mai ales dacă este vorba despre un ceas barbatesc. Trebuie să alegi cu cea mai mare grijă forma și culorile. Îți dorești un ceas șic ? Casual ? Sau sportiv ? Acest lucru depinde în mare parte de de preferințele personale. Drept urmare, nu există o regulă precisă cu privire la această primă caracteristică. Brățara ceasului este extrem de importantă. In plus față de latura estetică, o brățară trebuie să asigure în egală măsură durabilitatea și calitatea modelului ales. Există în ziua de azi pe piață brățări din piele, din cauciuc sau din metal. Fiecare are propriile sale avantaje și dezavantaje, utilizatorul va alege în funcție de preferințe și nevoi.

Tipul

Tipul ceasului este și el extrem de important. Acesta îi va permite utilizatorului să decidă în ce măsură preferă o tehnologie de funcționare sau alta. Există trei tipuri de ceasuri pe piață și anume – analogice, digitale și hibrizi.

Ceasuri analogice barbatesti

Cele mai bune ceasuri analogice barbatesti

Ceasurile analogice sunt modele clasice care funcționează după principiul mecanic, majoritatea modelelor beneficiind de un model simplu, cu cadrane și linii atent proiectate pentru a se obține un echilibru structural. Ora este indicată într-un mod extrem de simplu, prin intermediul rotirii corespunzatoare a acelor de ceasornic, urmarindu-se o metoda pur traditionala. Ceasurile analogice se asorteaza de obicei tinutelor sobre, sunt purtate in cadrul unor evenimente oficiale.

Ceasuri digitale barbatesti

Cele mai bune ceasuri digitale barbatesti

Aceste ceasuri digitale barbatesti sunt o varianta electronica si prezinta un display LED sau LCD pe care apare data, ora și eventuali indicatori care rezultă din funcții suplimentare. Designul unui ceas digital este mai modern, este axat pe unle combinații inedite de linii și de culori.

Ceasuri analog-digital barbatesti

Cele mai bune si ieftine Ceasuri  analog-digital barbatesti

Reprezintă o combinație din primele două modele prezentate, atât în ceea ce privește aspectul exterior cât și structura. Majoritatea acestor modele prezintă afișaje clasice dar funcționează pe baza unei tehnologii digitale.

Modul de funcționare

Modul de funcționare al unui ceas este la fel de important. Un ceas de mână poate funcționa fie mecanic, fie pe bază de cristale de cuartz.

Ceasuri mecanice barbatesti

Cele mai bune si ieftine ceasuri mecanice barbatesti

Ceasurile mecanice folosesc un sistem de masurare bazat pe roti dintate, pinioane, parghii si arcuri, suruburi si came ce impreuna cu alte elemente la fel de importante redau „viata” acestui dispozitiv, fascinant pentru unii si banal pentru altii.

Ceasuri mecanism quartz barbatesti

Cele mai bune si ieftine ceasuri mecanism quartz barbatesti

Daca vrei o optiune relativ ieftina si precisa, orinteaza-te catre cele cu quartz. Acestea au in principal componente electronice alimentate de o baterie si sunt cele mai des intalnite in prezent.

Ergonomia

Ergonomia vizează dimensiunea, materialul și forma curelei cu care ceasul va fi atașat la încheietura mâinii. Fiecare utilizator are propriile preferințe la acest capitol, preferințe pe care este bine să le respecte atunci când este în căutarea celui mai bun ceas. In ceea ce privește alegerea materialelor este bine să alegi modele cu ecran din sticlă sau din cristal datorită aspectului mai elegant.

Cele mai bune marci de ceasuri barbatesti: recomandarile noastre

Chiar daca un clasament nu este foarte simplu de facut, in conditiile in care contributia fiecaruia dintre branduri a fost semnificativa si a avut un impact major in dezvoltarea pietei de profil, ne-am oprit asupra catorva nume care sunt prezente in constiinta nu doar a iubitorilor de ceasuri, ci si in cea a neinitiatilor. 

Ceasuri barbatesti Patek Phillipe

Un brand elvețian de ceasuri de lux, fondat în 1839, Patek Phillipe se numără printre cele mai vechi din lume. Povestea acestuia a început în Geneva, când ceasornicarul Antoni Patek și partenerul său polonez, Franciszek Czapek, au deschis un atelier de ceasuri de buzunar, precursoarele celor de mână, un loc pe care l-au numit Patek, Czapek & Cie.

Cele mai bune si ieftine ceasuri barbatesti Patek Phillipe

De-a lungul anilor, ceasurile Patek Phillippe au devenit din ce în ce mai apreciate și au ajuns să fie purtate de personaje istorice remarcabile: Regina Victoria, Regina Elisabeta a II-a, Papa Pius al IX-lea, Marie Curie, Albert Einstein, Pablo Picasso, Tolstoi sau John F. Kennedy. În timpul Marii Crize Economice (1929-1933), brandul a fost cumpărat de o familie elvețiană foarte bogată, familia Stern, în posesia căreia se află și în zilele noastre. Povestea ceasurilor Patek Phillipe este prezentată pe larg la muzeul cu același nume din Geneva.

Ceasuri barbatesti Omega

Cele mai bune si ieftine Ceasuri barbatesti Omega

Cronograful profesional OMEGA Speedmaster ocupă un loc unic în istoria explorării spațiale: este de fapt singura instrumentație care a fost folosită în toate misiunile spațiale echipate de NASA, de la programul Gemeni până la actualul program al Stației Spațiale Internaționale. Când Buzz Aldrin a pus piciorul pe suprafața lunară în 1969, a purtat un Speedmaster Professional, cronograful care de atunci a devenit cunoscut sub numele de Moonwatch.

Ceasuri barbatesti Rolex

Când spui ceasuri de lux, automat te gândești la Rolex. Brandul a apărut în 1905, în Londra, fiind creația fraților vitregi Hans Wilsdorf și Alfred Davis. De altfel, chiar așa s-a și numit la început: Wilsdorf & Davis.

Însă Hans își dorea ca ceasurile să poarte un nume scurt, ușor de reținut și de pronunțat în orice limbă, așa că s-a apucat să combine literele alfabetului în toate felurile posibile. Într-o dimineață, în timp ce se plimba prin Londra, pur și simplu i-a venit numele „Rolex” în minte.

Cele mai bune si ieftine Ceasuri barbatesti Rolex

Calitatea și precizia ceasurilor Rolex au fost de la bun început o preocupare pentru fondatorii lor. În 1910, un ceas Rolex a fost primul care a primit Certificatul elvetian de cronometrie. Din acel moment, brandul Rolex a fost asociat cu precizia.

Ceasuri barbatesti Seiko

Seiko este poate cel mai cunoscut pentru ceasurile sale de mână, toate fiind produse la o calitate superioare. Vezi ceasuri barbatesti Seiko ieftine

Cele mai bune si ieftine Ceasuri barbatesti Seiko

Ceasurile Seiko au fost inițial produse de două filiale diferite. Unul a fost Daini Seikosha Co., (Acum cunoscut sub numele de Seiko Instruments Inc.), iar celălalt a fost Suwa Seikosha (acum cunoscut sub numele de Seiko Epson Corporation). Deținerea a două companii care produc aceeași marcă de ceasuri a permis Seiko să îmbunătățească tehnologia prin competiție și riscuri de acoperire. De asemenea, a redus riscul de probleme de producție, deoarece o companie poate crește producția în cazul scăderii producției în celelalte părți.

Ceasuri barbatesti Tissot

Tissot este un producător elvețian de ceasuri de lux facand parte si de  Swatch Group , care a fost fondat la 1 iulie 1853 de către Charles-Félicien Tissot și fiul său , Charles-Emile Tissot pentru a comercializa ceasuri în Le Locle , orașul Cantonul elvețian Neuchâtel. Vezi ceasuri barbatesti Tissot

Cele mai bune si ieftine Ceasuri barbatesti Tissot

Ceasuri barbatesti Casio

Cu siguranță unul dintre cele mai populare branduri din lume, Casio și-a câștigat reputația datorită prețurilor accesibile, dar și a rezistenței și calității ceasurilor sale. De altfel, Casio este o mașinărie uriașă în zona tehnologiei, compania producând și camere foto, computere și alte electronice.Vezi ceasuri barbatesti Casio

Cele mai bune si ieftine Ceasuri barbatesti Casio

Ceasuri barbatesti Fossil

Aventura Fossil a început în 1984, în Texas, când frații Tom și Kosta Kartsotic au început să dezvolte o afacere importând bunuri la prețuri accesibile din Asia, axându-se în special pe ceasuri de mână. Produsele lor de bază erau ceasurile cu aspect retro, care făceau furori în rândul celor pasionați de modă. Vezi ceasuri barbatesti Fossil

Cele mai bune si ieftine Ceasuri barbatesti Fossil

Ceasuri barbatesti Swatch

Si nu in ultimul rand Ceasuri Swatch, un brand fondat în 1983 de Nicolas Hayek, care a apărut ca răspuns la expansiunea pieței asiatice, care producea niște ceasuri de foarte bună calitatesi ieftine in acelasi timp. Meșteșugul ceasurilor elvețiene era atât de complex, încât dura foarte mult pentru ca produsele să iasă pe piață. Vezi ceasuri barbatesti Swatch

Cele mai bune si ieftine Ceasuri barbatesti Swatch

Cele mai bune si ieftine ceasuri barbatesti

Ceas barbatesc Fossil Grant FS4735

Ceas barbatesc Fossil Grant FS4735

Compania americană Fossil este una dintre cele mai vândute mărci de ceasuri din lume. La fel ca Swatch , ceasurile Fossil sunt mult mai puțin costisitoare decât majoritatea ceasurilor din acest clasament. De fapt, unul dintre cei mai buni vânzători ai acestui brand, Fossil Grant FS4735 , costă în jur de 120 de dolari.

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-527D-1AVEF

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-527D-1AVEF

Un ceas tineresc care denotă o componentă de eleganță nu indiferentă pentru un model Casio  care s-ar putea dovedi a fi alegerea potrivită. Nu este o coincidență faptul că se află printre primele categorii și este una dintre cele mai recomandate bărbaților sub 40 de ani, conform ultimelor tendințe vestimentare.
Carcasa, precum și cureaua sunt din oțel inoxidabil lustruit pentru a fi deosebit de luminoase. Funcțiile pe care le prezintă sunt cronograf, data și bineînțeles ora indicată cu numere mici și bine aranjate.
Fundalul negru o face combinabilă cu practic orice tip de îmbrăcăminte, iar structura, foarte solidă, este rezistentă la apă pentru a putea păstra practic în orice moment al zilei.
În virtutea prețului pe care îl prezintă, îl considerăm un ceas de mână absolut potrivit pentru oricine, deoarece este posibil să-l cumpere de la practic toți retailerii de ceasuri.

Ceas barbatesc Fossil Machine FS4775

Ceas barbatesc Fossil Machine FS4775

Fossil FS4775 este un ceas cu un design elegant și negru, cu detalii albe. Pur și simplu nu este practic să ai un ceas care nu-și poate face treaba principală în mod corespunzător, care este să păstrezi timpul precis. Dar nu este cazul cu FS4775, deoarece folosește celebra și lăudată mișcare cuartă japoneză.

Acum că știți care sunt cele mai bune si ieftine ceasuri barbatesti pentru a cumpăra in 2020, trebuie doar să selectați unul și să faceți clic pe butonul de vizualizare a ofertei sau pentru mai multe detalii, veți fi redirecționat către cel mai bun site de unde puteți cumpăra ceasuri   pentru bărbați în siguranță totală și cu transport asigurat care vă va permite să primește ceasul preferat la tine acasă în câteva zile, dacă ai întrebări sau ai nevoie de sfaturi, nu ezita să ne contactezi prin secțiunea de comentarii de mai jos sau prin pagina de contact, te vom ajuta să alegi ceasul tău ideal.

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs