Cele mai bune si ieftine deshidratatoare alimentare

Cuprins

4.6/5 - (11 votes)

Top 3 cele mai vandute

Cauti care sunt cele mai bune si ieftine deshidratatoare alimentare in 2020?Ei bine mai jos am ales deshidratatoare bune si ieftine pentru bucataria dumneavoastra

[supsystic-price-table id=11]

Ce este un deshidrator de alimente?

Cauti un deshidratoare bune alimentare si nu stii care este cel mai bun si care sa fie la un pret ieftin? Deshidratorul alimentar este un dispozitiv electric de care ai nevoie cu siguranta. Știți de ce? Deoarece asigură conservarea alimentelor pe o perioadă lungă de timp . Acesta permite, printre altele, să le usuce după bunul plac. Pentru a consuma struguri de exemplu, în mod normal, trebuie să aștepți până în august. Dar, datorită unui deshidrator alimentar, îl puteți consuma în decembrie.

De ce să cumperi un deshidrator?

Cele mai bune si ieftine deshidratatoare alimentare

Deshidratarea alimentelor este excelentă pentru sănătatea ta. În primul rând, ajută la oprirea procesului de mucegai prin absorbția apei din alimente. Astfel, conservarea acestora din urmă este optimizată, ceea ce evită risipa de alimente. Cele mai bune si ieftine deshidratatoare alimentare capabile să-și usuce fructele și legumele rapid și eficient, păstrându-și aroma și valoarea nutritivă. Deshidratând mâncarea cu acest dispozitiv, veți putea să o mențineți în cel mai bun caz pentru a vă bucura în toate anotimpurile. Deci trebuie sa faca parte din electrocasnicele dumneavoastra.

Ce alimente se pot deshidrata?

Cele mai bune si ieftine deshidratatoare alimentare

Procesul de deshidratare propus de un deshidrator alimentar este deosebit de potrivit pentru diferite fructe și legume, dar este posibil, de asemenea, să fie utilizat pentru a deshidrata carne sau pește, în funcție de modelul ales.Fructe uscate cu acest dispozitiv includ: bananele, cu caise, ananas, cu căpșuni, cu mere, mango, kiwi, rubarbă, a datelor, a strugurilor, papaya și alții. 

În ceea ce privește legumele, avem vinete, de sfecla, spanac, de morcovi, de cartofi , de cartofi dulci… Poate usca tot felul de ierburi culinare în funcție de nevoile tale.

Cum alegem un deshidrator alimente bun

Pentru a alege un deshidrator alimente bun, este esențial să vă definiți în prealabil nevoile și să răspundeți la câteva întrebări simple. Vrei un deshidratator alimentar care să se deshidrateze rapid  ? Vă interesează un proces de deshidratare mai lent? Care va fi frecvența de utilizare și cantitatea de alimente care trebuie deshidratate  ?

Puterea unui deshidrator

  • Dezumidificatoare pentru consum redus de energie ( de la 100 la aproximativ 200 W): produse alimentare deshidratare este lent.
  • De deshidratoare de putere medie (200 W la aproximativ 300 W)
  • Dehidratatoare de mare putere (de la 400 la 600, de asemenea, în jur de 700 W): mai scumpe decât cele anterioare, aceste dispozitive oferă o deshidratare mai rapidă a alimentelor.

Numărul de compartimente

Cele mai scumpe deshidratatoare sunt în general cele cu o capacitate mare de uscare. De exemplu, unii au până la 9 tăvi de uscare  !

Puteți usca toată mâncarea pe care o doriți. Există însă și deshidratoare cu 4 tăvi. Avantajul este că costă mai puțin și ocupă mai puțin spațiu. Dezavantajul este capacitatea lor de stocare redusă. Pentru a face cea mai bună alegere din punct de vedere al raportului calitate / preț, consultați comparația noastră . 

Modul de uscare

Există două moduri de uscare: uscare orizontală și uscare verticală.

  • Dehidratatoarele de uscare orizontale asigură o uniformă excelentă de uscare și au foarte des un termostat pentru a seta temperatura ideală de uscare.
  • Uscarea verticală , pe de altă parte, nu garantează o muncă și rezultate uniforme. Dacă doriți să profitați la maxim, va trebui să schimbați tăvile în mod regulat . Cei de pe fund se usucă mai repede decât cei din partea de sus, deoarece căldura este produsă din partea de jos a rezervorului. Aceasta poate reprezenta o constrângere reală din punctul de vedere al deshidratării.

Functii

Un deshidrator alimentar poate fi echipat cu un termostat și / sau un cronometru . Termostatul vă permite să reglați temperatura de uscare (50 sau 60 ° C: secțiune recomandată pentru depozitarea vitaminelor și a altor elemente nutritive).

Pe lângă termostat, aparatul electric trebuie să aibă un cronometru pentru a regla timpul de uscare . În general, la sfârșitul timpului setat, deshidratorul se oprește.

Ingrijirea si mentinerea

Dacă doriți să vă mențineți deshidratorul mult timp, acesta trebuie menținut! Cum? Prin curățarea tăvii, după fiecare ciclu de uscare. Într-adevăr, adesea, tăvile murdare conțin particle din alimentele dehidratate. Alegerea unui deshidrator alimentar ușor de îngrijit vă va ușura viața!

Cum se face curatarea acestuia:

  • Scufundați tăvile în apă fierbinte
  • Lăsați tăvile in a fierbinte timp de Câteva minute
  • Scoateți tăvile din apă
  • Se ti piacciono i fan per il momento e per la cura dei dettagli, segui il messaggio.

Dacă acești pași par dificili sau imposibil de efectuat, dintr-un motiv sau altul, optați pentru a doua soluție, și anume: înfășurați mâncarea pentru a o deshidrata în foi antiaderente sau hârtie pergament, înainte de a le așeza pe tăvi.

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs