Cele mai bune și ieftine mașini de spălat rufe

Cuprins

4.6/5 - (17 votes)

Cauti care sunt cele mai bune și ieftine mașini de spălat rufe? o mașină de spălat bună este un electrocasnic care este în același timp durabil și funcțional. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să identificăm un model care are doar avantaje.

De ce trebuie sa alegem cele mai buna si ieftine masini de spalat rufe

Pentru igiena noastră și pentru confortul nostru este indispensabil să deținem o mașină despălat rufe. A fost concepută pentru a ne scăpa de corvoada spălatului cu mâna. Este un aliat de preț al gospodinelor deoarece le ajută să câștige timp prețios.

Cele mai bune și ieftine mașini de spălat rufe: de ce trebuie sa tii cont

In alegerea unei mașini de spălat bune și ieftine trebuie să ținem cont de criterii precum viteza de stoarcere, capacitatea de încărcare și programele de spălare.

Viteza de stoarcere

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat rufe care să ofere performanțe bune, atunci îți sugerăm să iei în considerare viteza de stoarcere a mașinii de spălat. Cu cât această viteză este mai ridicată, cu atât durata uscării rufelor este redusă.

Această viteză este indicată în turații pe minut sau RPM. Această caracteristică este una importantă în alegerea ta finală.In ultimii 10 ani, viteza de stoarcere a mașinilor de spălat rufe a evoluat enorm, aflându-se în ziua de azi între 1000 și 1600 RPM. O mașină de spălat bună poate fi definită deci drept una care propune cea mai bună stoarcere.

Capacitatea de încărcare

Cele mai bune și ieftine mașini de spălat rufe

Trebuie să fii atent și la capacitatea de încărcare a mașinii de spălat. Acest criteriu îți vapermite să vezi mai clar lucrurile, să alegi o mașină de spălat rufe la cel mai bun raportcalitate/preț.

Capacitatea de încărcare a aparatului este de obicei cuprinsă între 5-12kilograme și desemnează cantitatea de rufe pe care mașina este capabilă să le spele înmod corect în cadrul unui ciclu de spălare.

Această capacitate se poate determina în funcție de mai multe criterii precum obiceiurilede viață, numărul de persoane care folosesc această mașină și posibilitatea de a spăla șiobiecte mai voluminoase precum plapume.

De notat este că, de altfel, capacitatea deîncărcare a unei mașini de spălat depinde șide programele de spălat disponibile

Programele de spălare

În alegerea unei mașini de săpălat rufe trebuie să iei în considerare șidiversele programe de spălare. Unele din ele se dovedesc a fi extrem de utile și îți potfacilita sarcinile zilnice.

In funcție de natura textilelor tale, exista programul Delicat,Lână, Cămăși sau Jeans sau Sport pentru hainele sintetice. Trebuie să cauți și alte funcții specifice precum funcția de clătire, programul rapid sau programare întârziată.

Eficiența energetică

Cele mai bune și ieftine mașini de spălat rufe

Căutați o mașină de spălat cu clasificare A +++ pentru a vă optimiza resursele: acestea vă permit, de fapt, să aveți anumite programe care pot limita consumul de apă și energie. 

Unele mașini de spălat rufe sunt chiar capabile să calculeze greutatea încărcăturii și să stabilească spălarea la maximul de economisire a energiei, un aspect deloc neglijabil care poate evita cheltuielile inutile, în special pentru acele ședințe de spălare în care aparatul nu este complet încărcat.

Mașină de spălat cu încărcare frontală sau cu încărcare superioară?

Un alt aspect important este tipul de incarcare, care poate fi frontală sau de sus. Acesta este un factor relevant care nu numai că determină partea din care se introduc hainele, dar este indicativ mai ales în ceea ce privește capacitatea de încărcare a mașinii de spălat dar chiar si spatiul. 

 • Mașină de spălat cu încărcare frontală: hainele sunt introduse pe orizontală. Capacitatea maximă de încărcare poate atinge treisprezece kilograme, chiar dacă de obicei sunt mașini de spălat echipate cu programe capabile să spele eficient chiar și o sarcină mult mai ușoară. Consumul de apă și energie este mai mic, iar dimensiunea standard a aparatului este de 60 de centimetri lățime.
 • Mașină de spălat de încărcare de sus:  hainele sunt introduse de sus. Capacitatea maximă de încărcare atinge șapte kilograme, iar dimensiunile lățimii sunt mai mici: de aceea sunt considerate cele mai funcționale pentru apartamente. Acestea consumă mai multă apă și energie decât mașinile de spălat cu încărcare frontală, se spală bine în egală măsură și sunt mai confortabile, în special pentru persoanele în vârstă, deoarece nu este nevoie să vă ghemuiți pentru a le umple sau goli.

Care sunt programele mașinii de spălat?

Când sunteți pe punctul de a începe prima spălare cu noua mașină de spălat, vă veți găsi în fața unui număr mare de programe selectabile. Riscul este să te pierzi printre diferitele simboluri și să decizi să înveți să folosești doar unul pentru a fi folosit în toate circumstanțele. Evident este o soluție ineficientă care te împiedică să te bucuri de potențialul maxim al aparatului. Principalele programe ale mașinii de spălat.

 • Bumbac . Este cea mai rezistentă țesătură la temperaturi ridicate, până la maximum 90 de grade. Cel puțin pentru primele spălări este important să verificăm etichetele de îmbrăcăminte pentru a cunoaște limitele de temperatură individuale la care pot fi supuse, fără a le depăși vreodată dacă nu dorim ca hainele să se micsoreze. Este un program de spălare potrivit pentru lenjerie, prosoape, fețe de masă și altele asemenea.
 • Antibacterian . Program de lungă durată, care atinge 90 de grade de temperatură, folosit pentru hainele extrem de murdare sau purtate de cineva care a fost bolnav recent. În general necesită un aditiv special.
 • Sintetice . Îmbrăcămintea sintetică nu se murdărește prea mult, de aceea este indicat să selectați o temperatură între 40 și 60 de grade. Rezistă bine la spălare și filare îndelungată.
 • Jumătate de sarcină . Folosit în general pentru lenjerie, care cântărește puțin și nu poate fi spălat la temperaturi ridicate. Se folosește mai puțină apă, temperatura este scăzută și ședința de spălare este scurtă.
 • Sarcina mixtă . Program selectat pentru spălarea hainelor în diferite țesături. Folosește, în general, temperaturi care nu depășesc 40 °.
 • Seta . Mătasea este o țesătură foarte delicată, are nevoie de un program scurt, cu temperaturi scăzute și rotire de intensitate mică.
 • Lana . Aceasta este, de asemenea, o țesătură delicată care necesită temperaturi scăzute și cicluri de filare de scurtă durată.

Avantaje și dezavantaje pentru cele mai bune si ieftine mașini de spălat rufe

Pretieftin.com a analizat deja multe caracteristici a celor mai bune masini de spălat la care să ne gândim înainte de a cumpăra. Este important să nu le subestimăm pentru a fi mulțumiți de ședințele de spălare la care vom supune hainele noastre. Acum, însă, să ne concentrăm pe care sunt principalele avantaje și dezavantaje ale mașinilor de spălat.

 • Avantaje mașini de spălat: aceste masini de spalat rufe spăla aproape toate hainele și lenjeria. Cu siguranta foloseste mai puțină apă decât ați folosi la spălarea mâinilor. Au cicluri specifice pentru aproape fiecare țesătură .Au cicluri specifice pentru aproape fiecare țesătură.
 • Dezavantaje mașini de spălat: Îmbrăcămintea trebuie împărțită pe materiale și culori iar uneori nu îndepărtează petele și nu forțează să folosească aditivi

Cele mai bune și mai ieftine mașini de spălat în 2020

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat rufe, pentru a nu pierde foarte mult timp cu căutatul. Invață să cunoști acest tip de produs prin intermediul caracteristicilor sale și definește încă de la început nevoile și așteptările tale. Ține cont de faptul că dacă îți dorești calitate atunci trebuie și să investești. Produse recomandate:

Mașina de spălat rufe Samsung WW70J5246FX/LE

1. Mașina de spălat rufe Samsung WW70J5246FX/LE

Mașina de spălat rufe Samsung WW70J5246FX/LE este un aparat dotat cu tehnologia EcoBubble. EcoBubble transformă detergentul de spălat rufe în spumă ultra performantă la temperaturi joase pentru o îngrijire optimă a rufelor și economii de energie incomparabile.

Datorită injecției de aer, detergentul este dizolvat într-un mod mai eficientși bulele fine care rezultă intră în haine de 40 de ori mai rapid decât în cazul unortehnologii clasice, otimizând performanțele spălatului cu apă rece.Vei reuși să vii de hac celor mai dificile pete datorită opțiunii anti pete.

SamsungWW70J5246FX/LE, oferă o paletă generoasă de programe, se remarcă prin consumul redus de energie și nu numai. Are o capacitate de încărcare de 7kg și 1200 rpm.

Vine cu o funcție specială de autocurățare capabile să elimine mirosurile și bacteriile. Nivelul de zgomot este de 51db pe spălare si consumul anual este de doar 103 kw pentu o mașină de spălat cu o capacitate de încărcare de 7kg

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

2.Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C este o mașină de spălat eficientă însă nu beneficiază de vreo tehnologie de ultimă generație.

Avantajul său este acela că este deosebit de economică și beneficiază de un număr mare de programe de spălare. Este o mașină de spălat rufe de mici dimensiuni, cu o capacitate de spălare de 6kg, ideală pentru o locuință de două persoane.

Viteza de stoarcere este de 1200 RPM. Este încadrată în clasa energetică A+++.Beneficiază de existența funcției Eco Time care are rolul de a te ajuta să speli o cantitate mică de haine cu o economie de resurse, atât de apă cât și de energie.

Funcția EnergySaver are și ea rolul de a ne ajuta să facem economii de energie. Delay Timer este ofuncție care îți permite să stabilești ora la care vrei să începi un program de spălare.

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU

3.Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSL61052W EU este ideală pentrucei care dispun de un spațiu redus, este o mașină de spălat rufe slim. Deschidereahubloului este spre stânga și panoul de control este de tip digital. Utilizarea esteaccesibilă și prietenoasă chiar dacă în general modelele cu încărcare frontală sunt mai

solicitante în ceea ce privește spațiul pentru așezare. Capacitatea de încărcare este de 6kg. Este dotată cu tehnologii eficiente precum Fresh Care, dar și cu unele mai moderne șimai speciale precum cea dedicată spălării hainelor de copii sau spălării hainelor latemperaturi joase. Viteza maximă de stoarcere este de 1000 RPM și prețul este mai multdecât accesibil

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs