Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Cuprins

3.5/5 - (31 votes)

Cauti Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD la un pret ieftin si sa aflii pareri,avantaje sau dezavantaje?esti in locul potrivit!

Merită să cumpărați un Smart TV?

Dacă vă puteți permite și televiziunea este folosită în casa dvs., răspunsul este cu siguranță da. Avantajele pe care le oferă și posibilitatea integrării majorității elementelor de divertisment acasă în același dispozitiv fac ca investiția să fie utilă. Asta fără să uităm de calitatea înaltă a imaginii pe care o oferă aceste televizoare.

Până acum câțiva ani, alegerea unui nou televizor nu a pus probleme. Astăzi, însă, progresele tehnologice continue care fac ca inovațiile să fie depășite în câteva luni fac această alegere din ce în ce mai complicată. Pretieftin.com va pune la dispozitie cateva despre acest Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD. Dar si cateva criterii de care trebuie sa tinem cont cand cumparam cel mai bun televizor

Criterii de achizitie

Față de achiziționarea unui Smart TV, trebuie să țineți cont de o serie de criterii de achiziție. Pentru a facilita procesul de selecție, am selectat cele pe care le considerăm indispensabile pentru a putea adapta raportul calitate / preț la maxim. Acest lucru vă va economisi timp și va fi mult mai probabil să fiți mulțumit de achiziția dvs.

Dimensiunea ecranului

În acest moment, este posibil să nu doriți să cumpărați un televizor cu cel mai mare ecran posibil. În acest sens, este important să luați în considerare distanța de vizionare. Dacă camera este foarte mică, un televizor cu un ecran prea mare ar putea dăuna grav în multe privințe.

În acest sens, fiecare producător recomandă de obicei anumite dimensiuni ale ecranului în funcție de distanța de vizualizare. Pe de altă parte, în cazul în care decideți să cumpărați un televizor cu rezoluție de 1.080p, un ecran mai mic vă poate ajuta să ascundeți puțin pierderea rezoluției.

Sistem de operare

Cei mai buni producători de televizoare inteligente își instalează sistemul de operare personal în televizoarele lor inteligente. Astfel, LG are webOS, un sistem foarte intuitiv și simplu de utilizat. Cu toate acestea, alte mărci preferă să recurgă la Android TV.

Principalul avantaj al sistemului de operare Google oferă numărul mare de aplicații disponibile. Pe de altă parte, prezintă uneori probleme de stabilitate. În orice caz, indiferent de sistemul pe care îl alegeți, cele mai importante aplicații nu vor lipsi niciodată, precum Netflix, Youtube sau Skype.

Rezolutie

Până la așteptarea rezoluției mult timp așteptate 8K UHD ( Ultra High Definition , din abrevierea sa engleză), cele două rezoluții pe care le puteți găsi la televizoarele inteligente sunt 1080p Full HD și 4K Ultra HD. Rezoluția 4K oferă de patru ori densitatea pixelilor de 1.080p. În mod logic, calitatea imaginii este mult mai bună.

Cu toate acestea, a avea rezoluție 4K implică o creștere majoră a prețului. Și deci, dacă aveți un buget limitat, poate ar trebui să renunțați la această opțiune. În orice caz, este adevărat, de asemenea, că prețurile scad din ce în ce mai mult, de aceea acum este posibilă găsirea acestei rezoluții în unele dispozitive cu rază mică de acțiune.

Conectivitate și porturi

Atunci când alegeți un televizor bun, nu trebuie să treceți cu vederea conectivitatea oferită. Pentru început, trebuie să luați în considerare ce opțiuni de conexiune la internet are. Poate fi prin WiFi și / sau prin cablu Ethernet. Ideal ar fi să le avem pe amândouă. De asemenea, este util dacă are conexiune prin Bluetooth.

În plus, trebuie să aibă intrări HDMI pentru a se conecta la playere, decodificatoare sau bare de sunet cu raze albastre. În acest sens, cu cât sunt mai multe porturi, cu atât mai bine și dacă sunt HDMI 2.1, cu atât mai bine. Nu puteți lipsi nici unul sau mai multe porturi USB, în cazul în care doriți să conectați un hard disk portabil sau o memorie USB. Mai bine dacă este USB 3.0 Type-C.

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD: detalii

Va punem la dispozitie cateva detalii despte acest Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD unde o sa gasiti avantaje si dezavantaje

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Unghi de vizibilitate

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata au reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

Optiuni practice

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal.  Are 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD: avantaje si dezavantaje

Avantaje

  • multiple posibilitati de conectare: HDMI, VGA, Euro Scart, etc;
  • culori destul de bune, dar aici tine de gusturile fiecaruia;
  • sunet puternic;
  • standul de masa este stabil;
  • player USB capabil sa citeasca FullHD (1080p);
  • PVR (personal video recorder);
  • reactie buna la schimbarea canalelor TV;

Dezavantaje

  • se simte prezenta unui panou HD Ready prin faptul ca uneori imaginea sufea de artefacte in cazul imaginilor FullHD, ar fi fost potrivit un panou Full HD;
  • sunetul redat duce lipsa frecventelor joase (bass);
  • plasticul negru lucios de pe rama tv-ului este un magnet pentru amprente.

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD: pret

Pretul momentan este de 479Ron dar puteti verifica reducerea pentru acest Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs