Cea mai bună bicicletă fitness: Pareri și Ghid Complet

Cuprins

4.5/5 - (13 votes)

Cauti cea mai bună bicicletă fitness ? Acesta este motivul pentru care noi suntem aici si de aceea va oferim cateva informatii cum sa alegi cea mai bună bicicletă fitness , cate tipuri exista, caracteristici cum ar fii tipul de exercitiu, multifuncțională dar si un pret ieftin pentru bugetul fiecaruia cu pareri bune.

De ce să cumperi cea mai bună bicicletă fitness? Avantaje

Cea mai bună bicicletă fitness: Pareri și Ghid Complet. Aici veti gasi pret ieftin la biciclete fitness bune dar si calitate superioara

O bicicletă fitness bună este un dispozitiv care, cu condiția să fii atent să alegi cele mai bune. Iți va permite să te bucuri de multe avantaje. Într-adevăr, uitați de sesiunea intensivă de activități din sala de sport. Deoarece o bicicletă staționară de acest tip oferă o serie de programe diferite care vă vor permite să vă atingeți obiectivele rapid. Caz în care va fi numită bicicletă fitness multifuncțională , direct de acasă. 

Cum alegi cea mai bună bicicletă fitness?

Bineinteles, prețul este principalul criteriu și elementul care vă permite să știți ce tip de biciclete fitness bune puteți lua în considerare pentru a cumpăra. Dar apoi, în aceeași gamă de prețuri, există diferite modele care nu toate au aceleași avantaje ca si cele mai bune si ieftine benzi de alergat . Acesta este motivul pentru care vă sugerez să descoperiți elementele de care trebuie să țineți cont pentru a stabili o comparație a bicicletelor.

Ce volantă să alegeți pentru o bicicletă fitness bună?

În primul rând, pentru a alege o bicicletă fitness care să răspundă nevoilor dvs., va fi necesar să vă interesați de volanta. Mai exact, greutatea acesteia. Într-adevăr, conform modelelor de biciclete fitness. Volantele pot oferi o greutate de 2,5 kilograme la mai mult de 15 kilograme. Ceea ce, desigur, nu va avea același efect asupra antrenamentelor tale. Pentru a afla mai multe despre acest lucru, iată specificul diferitelor volante ale bicicletelor fitness.

Cea mai bună bicicletă fitness: Pareri și Ghid Complet. Cauta si biciclete fitness bune la un pret ieftin
  • Până la 5 kilograme : Acesta este o volantă potrivită pentru persoanele care nu au făcut niciodată o bicicletă de exercițiu, foarte puțin obișnuită cu sportul sau chiar și persoanele în vârstă. Este ideal pentru a reveni la sport lent sau în contextul reabilitării.
  • De la 6 la 8 kilograme : o volantă a cărei greutate este cuprinsă între 6 și 8 kilograme este recomandată novicilor care caută o modalitate eficientă de a slăbi, de a-și îmbunătăți rezistența sau de a face exerciții cardio.
  • De la 9 la 14 kilograme : Proiectat pentru sportivii obișnuiți, volanta cu o greutate cuprinsă între 9 și 14 kilograme își va îmbunătăți starea fizică generală, bucurându-se, desigur, de avantajele volantelor anterioare.
  • Peste 15 kilograme: Bicicletele fitness cu volană care cântărește mai mult de 15 kilograme sunt relativ rare, deoarece sunt destinate în special sportivilor cu experiență sau chiar profesioniști. Într-adevăr, ele permit în special să câștige masa musculară, precum și puterea fizică.

Sistemul de franare bicicletă fitness

Al doilea criteriu pentru alegerea unei biciclete fitness se referă la sistemul de rezistență care, de la un model la altul, poate fi complet diferit. În funcție de nevoile și cerințele dvs., sistemul de rezistență ales nu va fi deloc același. Acesta este motivul pentru care este esențial să îți faci tot timpul necesar pentru a studia în mod corespunzător această caracteristică pentru a evita orice surprize neplăcute. Pentru a vă sprijini la acest nivel, iată o prezentare a celor trei posibile sisteme de franare pe o bicicletă.

  • Sistemul de franare manuală : cu un astfel de sistem de rezistență, dificultatea de pedalare (rezistență) va trebui ajustată manual, folosind în general o roată rotativă. Bicicletele de exercițiu cu sistem de rezistență manuală sunt, prin urmare, ideale pentru începători sau novici care intenționează să folosească echipamentul ocazional.
  • Sistemul de franare magnetică motorizată : cu un astfel de sistem de rezistență, rezistența va fi obținută de magneții așezați regulat pe volan. Evident, cu cât acești magneți vor fi mai mulți, cu atât frâna va fi importantă, dar și precisă. Pentru a regla sistemul de rezistență magnetică motorizată al unei biciclete de antrenament, va fi necesar să folosiți consola de management a echipamentului dvs.
  • Bicicleta de ergometru : În sfârșit, bicicleta de ergometru poate fi numită și bicicletă de antrenare electromagnetică. Concret, rezistența la efort se va face folosind un curent electric pe care îl puteți gestiona din consola de management. Este un tip deosebit de confortabil, fluid, precis și silențios al bicicletei, care este foarte popular în rândul consumatorilor.

Calitatea șasiului

Pentru satisfacția dvs. generală, dar și pentru confortul dumneavoastră, șasiul bicicletei fitness trebuie să fie de cea mai bună calitate posibilă. De fapt, cu cât este mai calitativ, cu atât dispozitivul dvs. va putea rezista multor utilizări în contextul unui antrenament intensiv. Prin urmare, veți înțelege, alegând o bicicletă fitness cu un șasiu de calitate vă asigură că cumpărați un model care va dura în timp, care vă va întoarce mult investiția.

Cele mai bune biciclete fitness, la un pret ieftin dar si de calitate superioara. Vezi biciclete fitness bune fiin multifunctionale etc.

Concret, cu cât șasiul este mai greu, cu atât va fi mai rezistent. Acesta este motivul pentru care este de preferat să optezi pentru dispozitivele al căror șasiu este realizat din oțel sau aluminiu, și nu din plastic. 

Cu toate acestea, există și biciclete fitness ultra ușoare și rezistente, care sunt fabricate din carbon. Prin urmare, atunci când îți faci cercetarea, fii foarte vigilent cu privire la acest criteriu pentru alegerea unei biciclete de antrenament.

Senzori plasați pe o bicicletă fitness

Astăzi, pe majoritatea bicicletelor, senzorii sunt amplasați, în general, la nivelul ghidonului și este clar că acestea au o importanță extremă, deoarece vor putea studia în timp real pulsul, adică ritmul cardiac. Așadar, în timpul antrenamentului, vei ști exact viteza bătăilor inimii tale, care, evident, nu va fi lipsită de interes, din două motive principale.

În primul rând, a-ți asculta inima înseamnă a-ți permite să nu ajungi la un punct de rupere și, prin urmare, să îți reduci eforturile fizice imediat ce inima ta bate prea repede, evitând astfel orice risc de disconfort cardiac. Dar, datorită acestor senzori de puls ai unei biciclete, veți putea, de asemenea, să vedeți că inima dvs. devine din ce în ce mai puternică, deoarece în timpul antrenamentelor, pentru eforturi identice, ritmul cardiac va fi mai mic, permițându-vă pentru a vedea cât de eficientă este bicicleta de finess.

Consola de administrare a bicicletei fitness

Cea mai bună bicicletă fitness ieftina: Pareri,Ghid Complet si clasament in 2020

Desigur, o bicicletă fitness bună nu ar putea fi considerată excepțională dacă nu ar avea o consolă de administrare cu care puteți gestiona fiecare parametru.

Cum ar fi rezistența sau chiar datele diferite pe care le doriți vezi afișajul. Care poate fi ritmul cardiac, distanța parcursă de la începutul exercițiului, viteza ta sau chiar numărul de calorii pe care le-ai ars potențial de când ai început să pedalezi.

Pot fi retroiluminate sau nu, consolele de administrare sunt un adevărat atu al bicicletei de exercitare, de care nu vă veți imagina pentru o clipă că nu puteți face asta. În plus, pe unele modele, o consolă de administrare poate fi și mai avansată. Deoarece vă va semnala cele mai bune performanțe sau chiar vă poate avertiza atunci când atingeți performanțe care vă pot pune în pericol. Pentru a încheia, alege doar o bicicletă de antrenament echipată cu un astfel de accesoriu pentru a trăi o experiență sportivă de excepție.

Biciclete fitness ieftine: idee bună sau rea?

Cea mai bună bicicletă fitness: Avantaje si dezavantaje pentru biciclete fitness bune dar si ieftine

Dacă bugetul dvs. este restrâns sau doriți pur și simplu să testați acest nou mod de a practica sport. Poate fi tentant să cumpărați o bicicletă fitness ieftină. Într-adevăr, unele modele sunt oferite cu mai puțin de 100 de euro. Ceea ce vă va permite să vă îngrijiți mai bine de puterea de cumpărare. Dar este o idee bună să cumpărați o bicicletă fitness ieftină? Răspunsul este da, clar.

Pentru a testa această activitate, nu este necesar să investești sute de euro în achiziționarea unei biciclete de apartament. Mai ales că multe biciclete de apartament ieftine au o calitate generală foarte bună. Cu toate acestea, dacă vă place acest sport, va trebui să vă gândiți să cumpărați cea mai bună si ieftină bicicletă fitness. Care va fi mai confortabilă și mai versatilă.

Cea mai bună bicicletă fitness: 5 Recomandari

1. Bicicleta magnetica FitTronic 601B

Bicicleta fitness FitTronic 601B este o bicicleta cu design modern, cu reglare a rezistentei la pedalare in 8 trepte, avand o pedalare lina si silentioasa. Computerul si ecranul LCD sunt proiectate pentru o operare cat mai usoara si afiseaza: timp, viteza, distanta, caloriile arse, ritmul cardiac. Bicicleta 601B are o volanta de 9 kg si este proiectata sa rezista pana la 120 kg greutatea utilizatorului. Bicicleta are un design placut si oferta specificatii de varf cu dimensiuni nu foarte mari, fiind robosta si compacta.

2. Bicicleta eliptica Kondition, BEL-8500 Performance

Bicicleta eliptica Kondition, BEL-8500 Performance este un produs conceput pentru utilizare la nivel ocazional, sedinte de 25-30 minute, de 2-3 ori pe saptamana. Fiecare sedinta trebuie sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare). Daca incepeti rapid antrenamentele riscati sa va raniti. La finalul fiecarei sedinte se recomanda un timp de recuperare. 

3. Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E

Bicicleta eliptica magnetica FitTronic 601E este o bicicleta buna. Computerul si ecranul LCD sunt proiectate pentru o operare cat mai usoara care afiseaza: timp, viteza, distanta, caloriile arse, ritmul cardiac. Bicicleta eliptica 601E are o volanta de 9 kg si este proiectata sa rezista pana la 120 kg greutatea utilizatorului.

4. Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950

Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950 fiind una buna si ieftina. Cu 8  nivele de dificultate din care poti alege sunt special gandite pentru ca tu sa poti “creiona” antrenamente eficiente si obtine astfel rezultate pe masura asteptarilor. Are un Display prevazut in dotarea aparatului iti indica timpul, viteza, distanta si nu in ultimul rand caloriile consumate pentru a fi in permanenta in siguranta si efectua un antrenament eficient.

5.Bicicleta spinning DHS 8912

Bicicleta spinning DHS 8912 sunt folosite pentru cresterea nivelului general de fitness, si pentru antrenamentul necesar participarii la diferite concursuri de ciclism. Sunt folosite de foarte mult timp si pentru fizioterapie pentru ca are un impact scazut, este sigura si foarte eficienta in imbunatatirea sistemului cardio-vascular. Miscarile efectuate au un impact scazut deoarece nu pune presiune pe articulatii si nu impune miscari bruste pe care alte aparate le impun. Bicicletele stationare pot fi de asemenea folosite si pentru slabit sau mentinere.

No Responses

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs