Cele mai bune și ieftine benzi de alergat

Cuprins

4.8/5 - (17 votes)

Nu stii care sunt cele mai bune si ieftine benzi de alergat?Pierderea în greutate sau păstrarea siluetei nu este un lucru tocmai ușor. Alergare dimineața, sală seara, Zumba și fitness în weekend, numeroase sunt posibilitățile care ne sunt oferite pentru a ne păstra în formă.

Pentru a ne păstra în formă deci trebuie să facem mult sport, multă mișcare. Însă, din fericire, există ceva ce ne ajută să ardem o mulțime calorii într-o singură oră, banda de alergare adică. Cu ajutorul unei benzi de alergat acasă ne este mult mai ușor să ne menținem în formă sau să pierdem în greutate.

Datorită acestui aparat îți poți realiza antrenamentele cardio fără să fii nevoit să mai ieși din casă ca si cea mai bună bicicletă fitness.În plus, trebuie să știi că excercițiile cardio fac parte din cele mai eficiente exerciții pentru a slăbi. Insă cum putem alege cea mai bună bandă de alergat la un pretieftin.com?

Cum alegi cea mai buna banda de alergat

Care sunt criteriile de care trebuie să ținem cont în alegerea ei’? Ce putere trebuie să alegem în funcție de nivel? Iată o serie de întrebări necesare de pus înainte de a achziționa o bandă de alergat. Care sunt criteriile care justifică o bandă de alergat bună? Trebuie să schimbăm modelul pe măsură ce evoluăm? Care este prețul mediu pentru obandă de alergat ?

Pentru a selecta cele mai bune și mai ieftine benzi de alergat ne-am bazat pe criterii esențiale calității acestora din urmă. Dacă unele criterii pot fi generale și să se regăsească și în alegerea altor produse fitness pentru bicicleta eliptică sau stepper-ul, o serie de puncte noi pot apărea. Astfel, pentru a putea categoriza un produs bun, aceste modele trebuie să regrupeze criteriile enumerate mai jos

Puterea

Cele mai bune și ieftine benzi de alergat

Ca regulă generală, se estimează că o bandă de alergat motorizată poate atinge 10km/h în ceea ce privește modelele entry level, 20km/h în ceeace privește modelele premium cu un motor puternic. Alegerea vitezei maxime trebuie determinată în funcție de nivelul condiției tale sportive. Un debutant spre exemplu care practică săptămânal o activitate sportivă se poate mulțumi cu o viteză de 10km/h. Un sportiv mai experimentat va prefera în schimb să investească într-un model mai performant, care poate ajunge la 20km/h pentru a-și întreține condiția fizică

Dimensiunea

Cele mai bune și ieftine benzi de alergat

Înainte de a alege o bandă de alergat trebuie să verifici dimensiuneaacesteia, în funcție de obiectivele tale. Acest criteriu trebuie să țină contși de greutatea șide înălțimea ta. Utilizatorii mai înalți vor privilegia o bandă de alergat de dimensiuni maimari. În ceea ce privește greutatea, trebuie să verifici dacă produsul dorit este adaptatkilogramelor tale. Îm general, banda de alergat este adaptată pentru utilizatori de până la150kg.

Conectivitate

Cele mai bune și ieftine benzi de alergat

Miscarea este excelentă, însă, dacă faci mișcare în timp ce ești însoțit este și mai bine. Astfel, benzile de alergat au integrate ecrane LCD cu afișaj LED sau chiar console. În plus, constructorii s-au gândit și la urmărirea și înregistrerea datelor precum viteza, distanța, durata.

Capacitatea motorului

Cele mai bune și ieftine benzi de alergat

Capacitatea motorului este în egală măsură importantă deoarece dictează tipurile de exerciții ce pot fi efectuate. Un aprat bun trebuie să îți permită o alergare intensă, motorul ideal fiind de 3-4 CP. Deoarece banda de alergat reprezintă o investiție pentru sănătatea ta nu trebuie să o alegi în grabă, ci în tihnă, după ce ai stabilit principalele criterii. Promoțiil și ofertele sunt frecvente, urmărește-le.


Cele mai bune și ieftine benzi de alergat

Avand in vedere criteriile citite mai sus am cautat si am gasit recomandari cu cele mai bune si ieftine benzi de alergat

Banda alergare Kondition, HM-8300 Performance

1. Banda alergare Kondition, HM-8300 Performance

banda de alergare Konditon este ideală pentru acasă, vine cu un raport calitate-preț excelent. Este dotată cu funcția Smart și are intrare USB. Este ajutată de un motor de 3CP și poate suporta o greutate maximă de 130kg. În plus, este dotat cu un sistem de amoritzare a șocului la alergare deosebit de performant. Este o bandă de alergat ideală atât pentru începători cât și pentru experimentați, indiferent de vârstă sau de gen. Se poatefolosi atât pentru pierdere în greutate cât ți pentru tonifiere.

Unghiul de înclinare este cuprins între 0 și 15%, necesar în cazul în care își dorești un antrenament intens.

Un display TFT LED cu o diagonală de 7 inchi ne indică clipuri MP4, muzică MP3 și informații precum viteza, rotații pe minut, distanța, ritm, timp, calorii consumate, existând posibilitatea de a regla viteza de alergare precum și unghiul e înclinare Banda alergare Kondition, HM-8300 Performance

Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800 ieftina pareri

2. Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800

Kondition HMG-1800 reprezintă o bandă de alergat extrem de accesibilă, ideală pentru cei care vor să facă mișcare din confortul propriei locuințe. Cu toții știm că alergatul este indicat pentru a îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, pentru a reduce tensiunea și pentru a scădea nivelul de vâscozitate al sângelui dar și pentru a spori numărul de globule roșii.

Kondition HMG-1800 este ideală pentru a scăpa de kilorgamele în plus și pentru tonifierea întregului corp. Banda este ușor de depozitat datorită faptului că se poate plia.

Cântărește doar 35 de kilograme. Greutatea maximă suportată este de 100kg. Banda de alergat este dotată cu un ecran LCD pe care sunt afișate viteza, nivelul pulsului,distanța precum și numărul de calorii consumate. Pulsul este măsurat cu ajutorul senzorilor situați în mânere.

Beneficiaza de un procesor puternic, eficient în ceea ce privește monitorizarea principalilor parametri biologici umani. Vine cu 8 nivele de reglare a rezistenței de deplasare a covorului

Banda alergare Kondition HM-3800 pareri si ieftina

3. Banda alergare Kondition HM-3800

Banda de alergare Kondition HM-3800 este special concepută pentru uz casnic, reușind să îi ofere utilizatorului un antrenament stabil și eficient din confortul propriei locuințe.

Beneficiază de 12 programe extrem de bine gândite. Este ușor de setat, computerul cu care este dotată beneficiază de o interfață extrem de intuitivă. Cele 7 trepte de viteză te vor ajuta să mergi sau să alergi în funcție de condiția ta fizică. Deoarece este vorba despre o bandă magnetică nu va consuma energie electrică ceea ce înseamnă că este extrem de economică.

Dispune de trei nivele de înclinație. Afișajul LCD oferă informații precum caloriile arse, distanța parcursă, viteza de deplasare și pulsul. Deoarece este pliabilă se poate depozita cu mare ușurință. Dacă ai nevoie de o bandă de alergat pe care să o folosești ani întregi și care să fie avantajoasă ca preț atunci Kondition HM-1800 este cea mai bună alegere

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs