Cel mai bun expresor cafea

Cuprins

5/5 - (3 votes)

Cauti cel mai bun expresor cafea? mașinile espresso fiabile nu mai sunt rezervate profesioniștilor prăjitori, puteți alege acum cea care vă va însoți și vă va permite să savurați cafele bune, demne de cele mai bune mașini profesionale.

De aceea, echipa  Pret Ieftin vă oferă aici o comparație a celor mai bune 5 espressoare la cel mai bun preț și cu cele mai complete (sau cel puțin cele mai utile) caracteristici.

Cum să alegi un aparat de cafea espresso?

În primul rând, rețineți că mulți oameni confundă espresso-ul cu espresso și, deși în cele din urmă asta nu schimbă nimic, ortografia corectă este a doua.

Există diferite tipuri de aparate de cafea. Într-adevăr, există modelul clasic sau percolatorul care este foarte ușor de utilizat și rulează foarte repede.

Propus de italianul Achille Gaggia vă pregătește o cafea de calitate, plină de corp sau garnisită cu o spumă. Cel mai ? Este un aparat care poate primi cafea măcinată sau boabe.

Există, de asemenea, espressorul cu boabe, care este un model foarte la modă și care vă permite să beți espresso de calitate datorită unui sistem unic de boabe.

Acest tip de mașină este foarte compactă și rapidă, va fi perfectă în bucătăria ta. În plus, vă puteți bucura de diferite arome datorită diferitelor boabe oferite pe piață.

Există, de asemenea, un espressor hibrid care oferă nu numai un espresso clasic, ci și un filtru de cafea. Este un produs ideal pentru uz familial. Echipat cu o piesă de percolator, puteți prepara unul sau chiar două espresso în același timp. Cafetiera cu filtru are un ulcior cu o capacitate de 12 până la 15 căni. În cele din urmă, espressorul manual este un model foarte compact, care se poate potrivi într-o mână, este capabil să vă pregătească un espresso de calitate.

Cum funcționează un espressor?

Pentru a alege espressorul potrivit trebuie să vă gândiți la presiune, pentru acest tip de aparat. Este mai bine să vă deplasați către un model de minimum 15 bari pentru a obține o cafea bogată în aromă și puternică, servită într-o cafea italiană. De asemenea, trebuie să vă gândiți la tipul de cafea.

Capsule sau boabe, ce să alegi?

Într-adevăr, cu capsule sau boabe nu este nevoie să ajustați cantitatea dorită de cafea și sunteți sigur că veți obține o cafea excelentă.

Cu toate acestea, prețul capsulelor sau boabelor este mult mai scump decât cafeaua obișnuită și uneori poate fi dificil de găsit. Dacă preferați aparat espresso cafea boabe, este adevărat că acest tip de cafea este mult mai practic, dar prețul este mai mare dar in acelasi timp isi merita banii.

Este posibil să aveți, de asemenea, nevoi specifice, cum ar fi să aveți o căldură mai caldă, dozarea automată a cafelei măcinate sau boabe. Există, de asemenea, espressoare programabile, unele sunt echipate cu detartraj automat … Există modele automate și altele semiautomate. Expresoare si cafetiere.

Mașinile de espresso automate vă permit să obțineți o cafea scurtă sau lungă după cum doriți. Dacă preferați o cafetieră manuală, puteți alege totul chiar dvs.

În plus, trebuie să știi că atunci când te hotărăști să cumperi un espressor la un preț mai mic, devii dependent de disponibilitatea capsulelor și boabelor … Din păcate, unele mărci au un canal de distribuție foarte limitat, deci este de preferat să alegi un model brand care vinde capsule ușor accesibile pe piață.

Care este prețul unui espressor?

Este ca un laptop, poți cumpăra espressoare foarte ieftin, variind de la 50 de euro până la mult mai scump, 2500 de euro. Acest preț variază în funcție de tipul de espressor pe care îl alegeți, de marcă, de design, precum și de finisaj. Există, de asemenea, modele cu mai multe opțiuni care oferă sau nu un sistem automat.

Cum să întrețineți un espressor?

Există modele care pot fi curățate mult mai repede și mai ușor decât altele. Rezervorul de apă, colectorul de capsule și grila cupei trebuie să fie ușor detașabile și repoziționabile. Puteti face si o decalcifiere espressor cafea cu sare de lamaie in caz de probleme mai mari.

Cât consumă un espressor?

Fie din motive ecologice sau economice, ca și în cazul oricărui aparat de uz casnic, care poate fi folosit în fiecare zi. Este important ca acest aparat de cafea ieftin să nu necesite prea multă energie.

Viteză

La pornire, espressorul pregătește lucrarea mai mult sau mai puțin rapid. Există faza de preîncălzire care nu trebuie uitată și faza de extracție. Dacă doriți să pregătiți o a doua cafea, rețineți că timpul de preparare poate fi zero dacă dispozitivul este echipat cu două duze.

Gălăgie sau nu?

Există aparate espresso care pot fi extrem de zgomotoase, în timp ce altele vor fi mult mai puțin. De asemenea, este important ca în regim de așteptare dispozitivul să nu consume energie electrică precum un ondulator de par.

Cumpărarea espressorului potrivit la un preț de reducere nu trebuie să fie o achiziție rapidă. Este nevoie de timp pentru a analiza toate caracteristicile și a lua în considerare nevoile dvs. Pentru a evalua performanța mașinilor, suntem interesați de ușurința lor de utilizare și întreținere.

Evaluarea noastră finală nu este întâmplătoare, vrem să găsiți cel mai bun aparat de espresso, cel care vă va permite să beți o cafea grozavă în fiecare zi și oricând. În ceea ce privește modelele pe care vi le-am prezentat, cea mai bună mașină de cafea de calitate, care credem că este seria Philips 2000 puro. Nu numai că este design și inteligent, dar este oferit și la un preț foarte mic.

TOP 3: cel mai bun espressor cafea?

Avand in vedere criteriilecitite mai sus am cautat si am gasit recomandari cu cel mai bun expresor cafea

Espressor automat Philips EP3243/50

Dacă sunteți un iubitor de espresso sau cappuccino, acest espressor automat vă va oferi un rezultat excepțional în ceașcă, într-o clipită. 

Completează-ți cafeaua cu o spumă de lapte moale și catifelată datorită carafei inovatoare LatteGo, care biciuiește laptele cu viteză mare și îl toarnă direct în ceașcă, la temperatura potrivită. 

Reglați intensitatea, lungimea și temperatura băuturii dvs. cu meniul My Coffee Choice. 

Personalizați lungimea, aroma și temperatura în funcție de preferințe.

Philips EP3243/50 are râșnița încorporată cu 12 setări, pentru a alege între o râșniță mai fină (espresso plin de corp) sau mai grosieră (espresso mai ușor). Cu siguranta cea mai buna serie este aparat de cafea philips 3200

Espressor automat Philips EP3510/00

Materialul ceramic asigura performanta de durata si operare silentioasa, fara deteriorari. Astfel incat cafeaua dumneavoastra va fi macinata la fel ca prima data, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de cesti. Ca si parere merita sa o ai in bucataria ta.

Ca si curatare se curata foarte usor gratie unitatii de preparare complet detasabile

Philips EP3510/00 are 15 bari cu o capacitate de pus apa 1,8 l, sistem AquaClean, sistem de spumare a laptelui, 5 setari intensitate, optiune cafea macinata la un pret bun.

Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B

Puterea cafelei poate fi ajustată cu ajutorul unui cadran. Gradul de măcinare a boabelor de cafea poate fi setat, de asemenea, în pași mici, utilizând butonul rotativ. Există și un compartiment în care poți pune cafea pre-măcinată.

 De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110B am achizitionato pentru biroul nostru si ce putem spune este ca face o cafea cu un gust foarte bun, iar crema de cafea este de asemenea frumoasă și spumoasă. Una peste alta sunt foarte mulțumit. 

Nu am observat încă niciun lucru negativ. Rezervorul de apă ar fi putut fi ceva mai mare, dar acesta este un punct care poate fi neglijat.

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs