Cele mai bune ondulatoare de păr

Cuprins

4.8/5 - (31 votes)

Vrei sa afli care sunt cele mai bune ondulatoare de păr? Trebuie să știți deja că un ondulator de par a cărui temperatură nu poate fi reglată este extrem de nociv pentru părul dumneavoastră.

De aceea, pretieftin.com a făcut puținele cercetări și ți-a găsit 5 fiare de călcat la un preț bun și de foarte înaltă calitate.


Cum alegi cele mai bune ondulatoare de păr?

Unele ondulatoare de păr ies din mulțime datorită formei și conceptului lor, la fel ca un aparate de bucatarie . Noi o sa ne bazam pe 4 factori decisivi pentru alegerea unui ondulator de păr bun:

1. Structură și dimensiuni

Primul factor pe care îl considerăm decisiv în alegerea unui ondulator bun este cel care ia în considerare structura și dimensiunea acestuia: sub această etichetă colectăm toate considerațiile referitoare la forma fierului de ondulat , care influențează tipul de buclă obținută (păr ondulat, bucle strânse, bucle spirale sau valuri mai largi și mai moi), precum și ușurința de utilizare a unui model și prețul său final.

În principiu, am identificat frezele cu  patru tipuri diferite de structuri : în următoarele paragrafe veți găsi o descriere detaliată a acestor trei tipuri, fiecare cu propriile sale caracteristici, avantaje și dezavantaje.

Tambur cilindric

Tamburul cilindric este ceea ce am putea defini drept „ tradițional ”, deoarece a fost întotdeauna cel mai cunoscut, răspândit și solicitat model de pe piață. Structura sa include un mâner și un fier în formă de cilindru.

Fierul de călcat este partea care devine fierbinte și are un diametru variabil , care urmează să fie selectat în funcție de tipul de buclă pe care doriți să o realizați și mai precis:

 • Diametru de la 13 la 19 mm : această dimensiune este ideală pentru obținerea buclei „clasice”, adică cea strânsă într-un stil „permanent”, care va fi definită în special dacă înfășurați încuietori mici cu câțiva fire de păr în jurul fierului, fără a lăsa spațiu între păr și bara încălzită.  Acest diametru este potrivit pentru toate lungimile părului, dar, în special, este recomandat celor cu părul scurt și altfel nu ar putea crea unde definite cu freze cu diametru mai mare.
 • Diametru de la 20 la 25 mm : acest diametru este potrivit atât pentru cei cu păr lung, cât și pentru cei cu păr de lungime medie (în jurul umerilor) și este potrivit pentru a crea un efect de inel moale și natural și nu o buclă strâns . Chiar și cu acest tip de fier curling, lăsând mai mult sau mai puțin spațiu în jurul barei încălzite la înfășurarea șuviței (care, în cazul placilor de călcat cu acest diametru poate fi și puțin mai gros), veți obține un efect mai mult sau mai puțin larg.
 • Diametru de la 30 mm încoace : acest tip de fier curling nu este potrivit pentru cei cu părul scurt, deoarece aceste diametre pot oferi rezultate eficiente numai pe părul de la umeri în jos (dacă este utilizat pe părul mai scurt, acesta va da, de fapt, doar un efect voluminos mai mult decât un val definit). Pe părul mai lung, pe de altă parte, va fi posibil să se creeze valuri moi moi și late, ideale pentru a da o mișcare sinuoasă părului, dar nu pentru a crea bucle definite.

Tambur conic

Acest tip de fier curling oferă un fier în formă de con, adică mai larg la bază și apoi treptat subțire spre vârf, ideal pentru cei care doresc să creeze bucle strânse, dar cu o formă „ spirală ” variind de la un diametru de aproximativ 25 mm până la ultimii 13 mm la vârf.
Pentru a obține acest efect, este necesar să utilizați fierul care îl ține cu vârful cel mai îngust în jos, pentru a crea o undă care este mai largă la linia părului și apoi devine mai strânsă pe măsură ce ajunge la capetele părului.

Ondulator multistil

Ondulatoarele care se încadrează în această categorie sunt „hibrizi” din tipurile de structuri enumerate mai sus. Acestea se caracterizează, de fapt, prin prezența unui mâner pe care este posibilă montarea diferitelor piese, de la fier cilindric, conic (sau ambele) caracterizate prin diametre diferite.

Astfel încât să poată crea bucle mai mult sau mai puțin strânse, la alte accesorii pentru a crea alte stiluri de coafuri. Acesta este cazul cu componente precum placa de netezire sau cea pentru crearea efectului frisé .

Ondulatoare automate

Ultimul tip de ondulator de par care poate fi găsit pe piață diferă de cele anterioare atât din punct de vedere structural, cât și de cel al funcționării sale.

 De fapt, forma amintește de cea a unui mâner la capătul căruia există o „cutie” cu o formă rotunjită și rotunjită care „aspiră” părul din interior, lăsând ondulatorul să facă totul de la sine : nu este necesar să se rostogolească blocați în jurul fierului de călcat și eliberați-l după un timp variabil, dar introduceți-l doar într-o deschidere specială.

Ondulatoarele automate vă permit să creați trei tipuri diferite de unde pe baza timpului de permanență al încuietorii în jurul fierului de călcat încălzit: diametrul buclelor realizate este comparabil cu cel al frezelor de ondulare de la 13 la 25 mm, adică se poate obține un efect mai definit, mediu, sau foarte moale și natural.

Acest tip este printre cele mai noi de pe piață și, de asemenea, printre cele mai scumpe, dar este cu siguranță o investiție bună pentru toți cei care nu au prea multe abilități manuale (frezele automate de curling sunt de fapt foarte ușor de utilizat).

Pentru cei care doresc avantajul de a putea face diferit stiluri cu același produs și, în cele din urmă, pentru cei care vor să petreacă mai puțin timp pentru a crea coafura dorită.

2. Materiale si tehnologie

Materialele care acoperă partea exterioară a fierului de călcat încălzit sunt foarte importante deoarece sunt cele care intră în contact cu părul . În trecut, tendința nu a fost de a îmbrăca cele mai bune ondulatoare de par cu anumite materiale, în timp ce în ultimii ani se preferă să se utilizeze materiale adecvate pentru a împiedica părul să sufere stres termic , pentru a exercita o acțiune mai delicată. Iată o listă cu principalele materiale utilizate pentru placarea exterioară:

 • Ceramica : este cu siguranță cel mai răspândit și folosit material pentru proprietatea sa excelentă de distribuție uniformă a căldurii pe încuietoare, care permite părului să evite stresul termic cauzat de temperaturile ridicate, precum și să facă fierul mai fin pe păr. În mod clar, atât calitatea, cât și cantitatea ceramicii utilizate pot varia, de fapt, există modele mai simple pe piață și altele care au un conținut ridicat de ceramică ultra-rezistentă.
 • Titan : poate fi adesea combinat cu ceramică pentru o acoperire și mai delicată și se caracterizează printr-o ușurință deosebită în comparație cu celelalte materiale utilizate. Titanul este, de asemenea, foarte rezistent și hipoalergenic
 • Turmalina : Turmalina este, de asemenea, adesea combinată cu acoperirea ceramică, deoarece își amplifică netezimea pe lungimea baldachinului. Acest material este, de asemenea, foarte robust și are un efect ionizant natural care servește pentru a face părul mai puțin încrețit și mai strălucitor

Există două tehnologii de operare pentru curling: prima este ceea ce am putea defini „clasic”, care se bazează pe utilizarea căldurii pentru a modela încuietorile, în timp ce a doua constă într-un sistem mai inovator care utilizează abur.
Să vedem în detaliu care sunt caracteristicile și diferențele acestor două sisteme:

 • Curling „clasic” : exploatează cel mai comun sistem de operare, care constă în încălzirea barei încălzite, chiar și la temperaturi foarte ridicate, care apoi folosește această căldură pentru a conferi părului stilul dorit
 • Ondulatoare cu abur : această tehnologie are doar fiare de călcat automate, este destul de recentă și include un „mini-cazan” în interiorul structurii de curling care, datorită găurilor speciale, oferă abur părului dându-i o pliere, în similar cu funcționarea unui fier de călcat. Curlingele de acest tip oferă avantajul de a hidrata și a înmuia părul într-un mod mai intens și mai eficient decât cele cu căldură, dar acestea nu sunt încă răspândite în casă și datorită prețului ridicat la care sunt vândute.

3. Controlul temperaturii

Posibilitatea de a selecta temperatura este cu siguranță un parametru important de evaluat atunci când alegeți un ondulator, deoarece căldura este un element agresiv pentru sănătatea părului : dacă nu setați temperaturile adecvate de procesare, riscați să distrugeți părul. precum și a nu obține tipul dorit de buclă chiar daca cumperi una dintre cele mai bune ondulatoare de păr

Cei cu părul deosebit de drept sau dificil de tratat trebuie să utilizeze în mod necesar fierul de ondulat la o temperatură ridicată pentru a obține bucle definite și dure. Dimpotrivă, cei care au deja părul înclinat să nu fie nevoit să lucreze la temperaturi deosebit de ridicate pentru a crea un stil

Cele mai complete și mai scumpe freze de curling de pe piață au o gamă decisiv largă, care poate varia de la 120 ° C până la 230 ° C , oferind versatilitate maximă în ceea ce privește selecția de căldură.

Modelele mid-range au o gamă variabilă, dar de obicei mai reduse, în timp ce cele absolut esențialecare, printre altele, sunt deseori și cele mai ieftine și au o temperatură fixă și invariabilă. 

Acestea din urmă pot oferi în continuare rezultate bune în ceea ce privește coafura, dar sunt potrivite în principal pentru cei cu păr normal (atât din punct de vedere al calității, cât și al grosimii).

Sunt recomandate în special celor care caută un fier de călcat din când în când (pentru un utilizare frecventă este recomandabil să alegeți modele cu temperaturi variabile, pentru a nu expune părul la căldură excesivă care îi poate submina sănătatea).

4. Functii

Deși funcțiile pe care le au cele mai bune ondulatoare de păr probabil nu reprezintă principalul criteriu cu care este selectat modelul care urmează să fie achiziționat, acestea sunt totuși un parametru care nu trebuie subestimat, deoarece extind versatilitatea și ușurința de utilizare a aparatului.
Mai jos este o listă cu toate funcțiile posibile pe care le puteți găsi într-un ondulator:

 • Auto-off : unele modele ondulatoare par oferă posibilitatea convenabilă de a se opri singure atunci când sunt lăsate neutilizate, după un interval de timp cuprins între 30 și aproximativ 60 de minute de inactivitate. O funcție utilă pentru a evita risipa de energie electrică, dar și pentru a evita orice tip de accident
 • Blocarea temperaturii : constă dintr-un mic buton care blochează comenzile odată ce temperatura dorită a fost setată, astfel eviți modificarea accidentală a setărilor de căldură pe care ai decis să le folosești în timpul coafării
 • Încălzire rapidă : această funcție aparține diferitelor fiare de călcat, începând de la cele de nivel mediu și constă în atingerea rapidă a temperaturii dorite (sau, în unele cazuri, super-rapide!), Pentru a reduce semnificativ timpul necesar. așteptând utilizarea produsului. Această perioadă de încălzire poate fi de câteva minute, redusă la una la modelele puțin mai avansate și 30 sau doar 15 secunde la modelele de vârf.
 • Selectarea duratei : această funcție aparține doar frezelor automate și constă în posibilitatea de a selecta durata timpului de blocare în interiorul „camerei de încălzire”. Variația acestei durate permite obținerea diferitelor niveluri de fluturare a părului inserat în interiorul aparatului

Cele mai bune ondulatoare de păr: recomandari

Astăzi există mai multe companii care populează piața fierului curling în Romania, precum Babyliss , Imetec și Remington , care sunt printre cele mai populare si care au cele mai bune ondulatoare de par.

Cele mai active în producția unei game largi de produse cu diferite forme și aparținând gamele de prețuri diferite , satisfăcând cele mai disparate nevoi atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și bugetul. 

Sfatul nostru, totuși, este să nu favorizăm un anumit brand, ci să alegem întotdeauna companii care sunt destul de renumite și cunoscute, pentru a evita să ne bazăm pe produse slabe și produse cu materiale și metode obscure.. Mai jos va enumeram 5 printre cele mai bune ondulatoare de par si anume:

1.Ondulator automat BaByliss C1300E Curl Secret 2

Babyliss C1300E Curl Secret Ionic 2 este un ondulator automat profesional, excelent, care garantează bucle bine definite și de lungă durată. Este echipat cu un cap dublu rotativ din ceramică și vă permite să selectați temperatura și viteza obturatorului. Rapid și ușor de utilizat, are numeroase caracteristici care îl fac un produs de nivel mediu-înalt in acest fel face parte di cele mai bune ondulatoare de par de pe anul acesta.

2.Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00

Philips Stylecare BHB876/00 ofera 3 temperaturi diferite, potrivite atat pentru un fir de par gros cat si unuia subtire si fragil, 3 timpi, 8/10/12 secunde, pentru bucle lejere sau foarte bine definite, si 3 directii de ondulare, pentru o coafura perfecta si simetrica, sau pentru una indrazneata cu aspect rebel. Si Philips face cele mai bune ondulatoare de par. Recomand cu drag ondulatorul Stylecare BHB876, atat unei doamne care doreste bucle „ca la coafor”, cat si unui domn care doreste sa-si surprinda iubita/sotia/fiica cu un cadou surprinzator si foarte util.

3.Ondulator Remington Ci6325, ceramica + turmalin

Cele mai bune ondulatoare de par Ondulatorul Remington Ci6325 îți oferă posibilitatea de a controla nivelul temperaturii pentru a găsi setarea de temperatură perfectă pentru tipul tău de păr. Folosește setările de temperatură scăzută pentru părul vopsit, decolorat său subțire; o temperatură medie pentru părul normal, iar temperatura maximă pentru părul des, gros și foarte ondulat.

4.Ondulator Remington Ci95, suprafata ceramica, 210°C

Ondulator Remington Ci95 cu suprafata ceramica este un produs foarte bun, se incalzeste repede, poti seta temperature, buclele rezista toata ziua fara sa aplic fixativ.

La inceput ar fi indicat sa folositi manusa de protectie pentru ca te poti arde rau de tot. Dupa ce il folositi de mai multe ori te obisnuiesti cu el si nu mai ai nevoie de manusa. Pentru a vede cele mai bune ondulatoare de par Remington dati click pe butonul de mai jos

5. Ondulator Rowenta CF4132, 14 accesorii, 180º C

Ondulatorul Rowenta CF4132 este destinat pentru Indreptare, Ondulare, Ondulare lejera ,Creponare mai ales placa creponata care se schimba printr-un click cu placa de indreptat fara sa schimbi capurile.Are 14 accesorii.

Sunt cu invelis ceramica, face bucle care chiar tin, aparatul este usor si contine piese pentru parul atat scurt cat si lung. Este un produs bun la pret bun. Pentru a vedea cele mai bune ondulatoare de par de la Rowenta dati click pe butonul de mai jos

No Responses

 1. Pingback: Cel mai bun expresor cafea | Pret ieftin februarie 23, 2021

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs