Cum câștig bani cu TSU | Bani pe net

4.8/5 - (17 votes)

 CUM SĂ CÂȘTIGI BANI cu TSU.

DUPĂ PUBLICAREA CONȚINUTULUI?

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA TSU ACUM !! CLICK AICI

Tsu este o platformă socială care recompensează toți utilizatorii pentru conținutul și rețeaua lor originală. Este folosit pentru a partaja până la 90% din veniturile platformei cu creatorii de conținut original. Comunitatea tsū este formată din vedete, sportivi, artiști și oameni obișnuiți care creează și împărtășesc conținut original din întreaga lume.

Deci poți câștiga bani de la Tsu ? Da, poti!

Tsu este o aplicație simplă în care vă puteți posta conținutul. Conținutul dvs. va fi apreciat de prieteni și de adepții dvs., ceea ce nu contează despre câștiguri. Dar Tsu conține butonul numit „Sprijină-mă” în postările tuturor, unde oamenii pot sprijini efectiv conținutul. „Suportă-mă” funcționează ca prin difuzarea de reclame pentru a oferi asistență pentru conținutul dvs. Dar nu toate veniturile sunt destinate dvs., dar câștigurile de 50% vor fi luate de Tsu și 50% pentru dvs. Încă 50% din asistență înseamnă suficient dacă puteți construi un trafic excelent.

[NOTĂ: TSU ESTE DISPONIBIL DOAR ÎN IOS SAU ANDROID, DAR NU ÎN NICI UN SITE WEB SAU PC.]

 

CUM FUNCTIONEAZA?

 

Aceasta este banca oricărui cont din Tsu. Organizația Tsu oferă toate detaliile despre ceea ce ați câștigat în zilele dvs. lucrătoare și actualizate la sfârșitul zilei.

PASI SIMPLI PENTRU A CASTIGA BANI DE LA TSU !!

1. Copiați și lipiți imaginile de pe Internet și postați din contul dvs.

2. Utilizați urmați pentru a urmări strategia instagram pentru a obține mai mult angajament.

3. Trimiteți mesaje oamenilor cu mai mulți adepți pentru a face schimb de informații pentru a le distribui unde le puteți partaja postările și își vor face treaba.

4. Puteți face magazin pentru a obține câștiguri afiliate.

5. Vă puteți invita prietenii să obțină sau să câștige mai mulți bani la fel ca recomandările.

6. Alăturați-vă în diferite comunități și faceți mai multe implicări, astfel încât postarea dvs. să aibă mai multe informații.

7. Sprijină-i pe ceilalți și cere-i să te sprijine.

TSU: LEGITIM SAU NU?

TSU este o aplicație legitimă care a fost utilizată pentru a rula în perioada 2014-2018 sau similară. Dintr-o dată, aplicația se închide și, recent, au revenit și au rulat versiunea beta a aplicației. TSU plătește prin paypal doar pentru moment. Iată dovada de plată a TSU făcută prin paypal:

Vă mulțumesc că mi-ați citit blogul. Faceți clic aici pentru a vă alătura TSu sau Puteți să vă înscrieți la TSu din linkul de mai sus din partea de sus.

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs