Cum se castiga bani cu Chogan | Ce trebuie sa faci?

Cuprins

4/5 - (160 votes)

Cel mai probabil, încercați să vă dați seama cum se castiga bani cu Chogan, deoarece te gândești să te apuci de această carieră și vrei să te informezi mai mult înainte de a începe. În ambele cazuri vă pot spune că ați avut cu adevărat noroc.Ai ajuns la locul potrivit.

Acest articol este începutul a ceea ce va fi marea schimbare în cariera ta Chogan. 

Alăturate grupului nostru de WhatsApp https://chat.whatsapp.com/BgW1pUzr1i057029AGkmgt

pentru a avea mai multe informații și nelămuriri în privința Chogan

 

Ce este Chogan?

Chogan Group srl . este o companie italiană, înființată în 2013 în sudul Italiei, tocmai în Barletta chiar pe călcâiul cizmei italiene , grație întâlnirii a doi tineri antreprenori apulieni , Scelzo  Liborio și Michelangelo Paradiso , dau viață împreună unei companii inovatoare , care vizează  cu pasiune și profesionalism crearea de parfumerie și produse cosmetice de înaltă calitate pentru lumea frumuseții și bunăstării, dar nu numai, vizează și curățarea mediilor și a parfumului acestora. Până în prezent, are la dispoziție peste 4.000 de produse

 • Este o companie tânără și dinamică.
 • Structura are o echipă strânsă și creativă de tehnicieni și un laborator integrat de dezvoltare a produselor. 
 • În același timp, efectuăm o căutare constantă de noi compoziții pentru a permite partenerilor noștri să fie unici pe piață și să profite la maximum de toate oportunitățile.

În august 2015, compania, pentru a ține pasul cu vremurile, se concentrează pe viitor și își începe aventura în lumea Network Marketing-ului și tocmai în acest moment are loc punctul de cotitură, de fapt în doar patru ani, compania datorită Rețeaua trece de la 50.000 E pe an la cifra de afaceri la 40.000.000 de euro în 2018 .. Un rezultat nebun de creștere al unui rezultat excelent al echipei .. 120.000 de consultanți !!

Cum se castiga bani cu Chogan

Există 3 moduri de a câștiga bani cu Chogan

 • Economii ->  50% din prețurile de catalog, pentru totdeauna la toate produsele Venituri directe -> venituri imediate pe care consultantul le are prin revânzarea produsului cu 50% mai mult decât ceea ce a cumpărat în companie
 • Câștiguri directe ->  câștiguri imediate pe care le are consultantul prin revânzarea produsului cu 50% mai mult decât ceea ce l-a cumpărat în companie
 • Venit indirect ->  venitul care vă vine din rețeaua dvs. de distribuție

Chogan împarte planul de marketing în 2 părți 

·         Planul de creștere ->  Planul de creștere face parte din planul de marketing, pe care Chogan îl folosește pentru a recompensa pe cei care și-au manifestat interesul și angajamentul și recunoaște comisioanele cuprinse între 4% și 20% în funcție de cifra de afaceri a grupului.

·          Zona Manager ->   acea parte a  Planului de Marketing  pentru cei care aleg  marketingul în rețea  ca o profesie reală cu venituri peste normă. Fiecare manager are dreptul la un bonus minim pentru achiziționarea unei mașini, dar poate fi încasat și fără a cumpăra mașina. De asemenea, se bucură de un procent din cifra de afaceri a companiei, care variază în funcție de calificare.

 

Cum ma inregistrez ca consultant Chogan

Cum să vă înregistrați pe site-ul oficial al lui Chogan si sa afli cum se castiga bani cu Chogan este foarte simplu. De fapt, primul pas este să vizitați pagina de înregistrare pe care o puteți găsi direct la acest link sau butonul de mai sus.

După intrarea pe site, faceți clic pe butonul Înregistrare . Alegeți-vă țara și selectați opțiunea de înregistrare ca si cont personal (foarte important).

Înregistrarea este deschisă oricărei persoane fizice care intenționează să testeze și să cumpere produse Chogan, în deplină autonomie, fără nicio constrângere de cumpărare viitoare. Dacă sunteți interesat de activitatea Networker, veți fi liber să deveniți un consultant Chogan pentru a vă bucura de toate avantajele rețelei Chogan. Cum? Prin achiziționarea unui kit de probă în mod independent sau printr-un „cod de kit” atribuit de sponsor.

Introduceți datele dvs. personale: numele, prenumele, telefonul, reședința, data nașterii, numărul de securitate socială și, de asemenea, adresa de e-mail. Verificați toți termenii condiției și, în cele din urmă, faceți clic pe butonul Înregistrați-mă .

În acest moment, în scurt timp, un e-mail de bun venit va sosi în căsuța dvs. de e-mail. Dacă nu găsiți e-mailul, asigurați-vă că nu a ajuns în căsuța de Spam.

Scrieți toate acreditările de care veți avea nevoie mai târziu pentru a accesa site-ul. In cele din urmă, faceți clic pe link pentru a vă confirma contul.

Cum se cumpara kit-ul de proba

Înscriindu-vă ca cu un cont personal si cumparand kit-ul, veți deveni membru cu drepturi depline al companiei Chogan.

Prin achiziționarea unui Kit Chogan, există diferite culori printre care si un Catalog Produse Curatenie Chogan

una mică de la 18,50 € și cealaltă de la 78 €, care nu sunt altceva decât instrumentele dvs. de lucru. Chiar și cel mai bun mecanic sau cel mai apreciat bucătar fără echipamentul potrivit nu ar putea avea rezultate excelente.

Veți putea începe viața Networkerului câștigând imediat pe achizițiile dvs. și pe achizițiile viitorilor dvs. colaboratori datorită mecanismului Diferență antreprenorială. Veți putea vinde tuturor clienților dvs. și în același timp achiziționați toate produsele cu o reducere de 50% pentru propriul consum.

Cum să cumpărați kitul dacă doriți să începeți cu Chogan este simplu. După crearea contului dvs., folosind acreditările create, așa cum v-am explicat în capitolul anterior „Cum să vă înregistrați”, intrați pe site și conectați-vă. Faceți clic pe butonul de catalog de pe bara neagră din partea de sus.A apoi sub butonul de promoții violet , veți găsi seturi de probe

Faceți clic pe el și alegeți kitul dvs., există culori diferite, atât pentru Kitul mic, cu 16 mostre dama și barbatesti plus material publicitar de la 35,00 € cu 16 mostre în interior. Cât și pentru cel mare, de la 90 € cu 115 mostre plus Catalog Produse Chogan pentru publicitate.

Apoi introduceți kitul în coș cu orice alte produse, pe care le puteți cumpăra de la prima comandă cu o reducere de 50%!

Apoi faceți clic pe butonul coșului de cumpărături pentru a continua cu comanda, introducând adresa de expediere și metoda dvs. de plată, confirmând achiziția cu butonul corespunzător. Apoi va fi trimis un e-mail de confirmare la adresa dvs. de e-mail.

Cum să începi cu Chogan – Pareri

Acum depinde de tine!

Mai întâi va trebui să vă înregistrați pe site ca consultant și să vă cumpărați kitul și, împreună cu mine, veți începe să dobândiți cunoștințe și informații despre produse și Chogan.

Dar, mai presus de toate, începeți să vă creați blogul pe site-ul dvs. și începeți să vă creșteți vizibilitatea în motoarele de căutare, astfel încât să puteți începe ascensiunea către succes.

Trebuie doar să vă reamintesc că spre deosebire de multe „ trenuri ” pe care în viață v-ați făcut întotdeauna să scăpați. Urcă-te rapid pe acesta care te va duce departe și te va face o persoană de succes!

Pentru orice clarificare asupra conținutului acestui articol mă puteți contacta făcând clic pe acest link de messenger FaceBook, Daca nu lasati comentariu cu o pagina de facebook si va contactam in cel mai scurt timp .

Amintiți-vă că viața este timpul, să nu o pierdem! Tot ce am pierdut și pierdut nu se va mai întoarce niciodată, dar ne putem îmbunătăți viitorul, care nu este încă scris! PretIeftin.com

Vezi si Cum sa castigi bani din pariuri sportive

 

18 Comments

 1. Bianca decembrie 27, 2020
  • Ionut Pandelea decembrie 27, 2020
   • Bota Ovidiu aprilie 16, 2021
 2. Mirabela martie 18, 2021
 3. Mihaela Pistea septembrie 11, 2021
 4. Andra Staicu septembrie 24, 2021
  • Ionut Pandelea octombrie 31, 2021
 5. Pingback: Catalog Produse Chogan - Pret ieftin noiembrie 14, 2021
 6. Oana Aciobanitei iunie 1, 2022
 7. Ionut Pandelea noiembrie 4, 2022
 8. Nita noiembrie 23, 2022
  • Ionut Pandelea noiembrie 23, 2022
 9. Claudia Corneq ianuarie 4, 2023
  • Ionut Pandelea ianuarie 4, 2023
 10. ANA ianuarie 9, 2023

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs