Cele mai bune si ieftine tastaturi gaming

Cuprins

4.9/5 - (9 votes)

De ce ar trebui să alegeți o tastatură mecanică pentru gaming?

Cele mai bune si ieftine tastaturi gaming

De multe ori alegerea cele mai bune si ieftine tastaturi gaming este subevaluat de jucători. In special de jucătorii FPS. Acest lucru este cu siguranță greșit, pentru că tastatura se bazează pe 70% din acțiunile pe care le luăm în joc și modul în care precizia mouse – ul. Viteza fac diferența între viața și moartea, același lucru este valabil și pentru tastatură.

Înțelegerea modului de a alege dintre cele mai bune si ieftine tastaturi gaming de joc nu este o misiune imposibilă. Dar ca în toate lucrurile trebuie să aprofundăm discuția, pentru a evita să luăm momelile făcute de producători și astfel să ne regăsim cu o tastatură, prea zgomotoasă pentru gusturile noastre sau cu butoane de calitate slabă, creată poate pentru un joc FPS atunci când avem nevoie de o tastatură silențioasă pentru a juca un MMORPG.

Tastatură mecanică sau cu membrană

În mod normal pe piață există 2 tipuri de tastatură, cele cu membrană și cele mecanice, însă în ceea ce privește tastaturile pentru gaming, tastaturile mecanice sunt mai bune din punct de vedere al performanței. Dar senzația pe care o dau pentru unii este insuportabilă și pentru aceasta există tastaturi cu membrană.

Tastaturile mecanice, de obicei în timpul apăsării butonului, pot oferi feedback audio și / sau tactil, în funcție de model, de cele cu membrană. Tastaturile mecanice sunt considerate mai bune, deoarece tastaturile cu membrană folosesc întrerupătoare „polidome”, care nu sunt alese exact pentru calitatea lor superioară sau performanțele de neegalat.

Tastatură pentru gaming mecanică

Avantajele oferite de tastaturile mecanice în comparație cu cele cu membrană sunt puține, dar fundamentale pentru a înțelege cum să alegeți o tastatură de joc.

Cele mai bune si ieftine tastaturi gaming

  • Performanță: cu ajutorul butonului cu membrană, butonul trebuie să fie apăsat pentru a se asigura că intrarea este înregistrată și trimisă. Aceasta risipește energie și provoacă oboseală, deoarece majoritatea efortului se face pentru a împinge o bucată de plastic solid. Butoanele mecanice sunt proiectate pentru a înregistra intrarea înainte ca butonul să ajungă la sfârșitul cursei. Astfel încât se poate aplica doar forța necesară activării acesteia fără pierderea de energie.
  • Alegerea: Tastaturile mecanice sunt disponibile cu mai multe tipuri diferite de „comutatoare”. Fiecare tip de „comutator”, fie una dintre numeroasele opțiuni Cherry Mx, Topre sau Spring Buckling Spring. Au caracteristici unice care le disting. Așadar, tastaturile mecanice oferă o serie de opțiuni disponibile pentru a alege pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.
  • Durabilitate: comutatoarele mecanice moderne, cum ar fi Cherry MX și Topre. Sunt construite pentru a supraviețui milioane de presiuni, acest lucru combinat cu modularitatea întrerupătoarelor precum cea a modelelor Cherry MX. Inseamnă că tastaturile mecanice durează mult mai mult decât cele de la membrană.
  • Personalizare: datorită folosirii butoanelor care au aceeași structură, tastaturile mecanice sunt excelente pentru a fi personalizate. Fie că este vorba de schimbarea tastelor (coaja care acoperă comutatorul), modificarea comutatoarelor sau schimbarea completă a tuturor comutatoarelor tastatură. În acest fel, chiar și după achiziție, va fi posibilă modificarea tastaturii pentru a o face perfectă .

Tastatură pentru gaming cu membrană

  • Costul: de obicei tastaturile cu membrană sunt cu siguranță mai ieftine. Dacă nu jucați la niveluri competitive, performanțele unora dintre aceste tastaturi sunt bune și mai mult decât suficiente.
  • Zgomot: tastaturile cu membrană sunt silențioase, nu fac zgomot și nu deranjați colegii, familia sau prietenii din echipă.
  • De obicei, oferă mai multe funcții, cum ar fi ecrane LED și funcții speciale decât cele mecanice-

Tipul conexiunii

Tastatura poate fi conectată la un computer de gaming în moduri diferite si anume:

Tastatură gaming cu cablu USB

Conexiunea cea mai utilizată de un gamer pentru a conecta o tastatură PC este prin cablu USB. De obicei tastaturile nu necesită software pentru a le putea folosi. Pur și simplu conectați tastatura la computer pentru a face să funcționeze. Uneori, mai ales în cazul tastaturilor de jocuri, software-ul de gestionare este folosit pentru a putea profita de funcții suplimentare care altfel ar fi inutilizabile. Conexiunea USB are avantajul de a nu avea nevoie de baterii spre deosebire de tastatura wireless sau bluetooth. În ceea ce privește tastaturile pentru jocuri, USB este aproape o obligație, asta din cauza puținelor beneficii derivate din wireless, în ciuda riscurilor de întârzieri ale intrărilor trimise de la tastatură la computer, care se transformă în întârzieri de joc, care devin se transformă învinși.

Tastatură gaming Wireless

Dacă nu sunteți jucător și doriți să aveți un birou ordonat, sau poate aveți un computer în camera de zi și utilizați tastatura de pe canapea. Tastatura wireless este pentru dvs. De obicei, tastaturile wireless sunt conectate la PC printr-un receptor USB care primește semnalul de la tastatură. Tastaturile wireless funcționează fie cu baterii de unică folosință, fie cu baterii reîncărcabile în funcție de model. Receptorul USB poate primi, de asemenea, semnale de la alte dispozitive de aceeași marcă, cum ar fi un mouse sau o altă tastatură.

Tastatură gaming Bluetooth

Bluetooth face revenire. Acest lucru se datorează faptului că se adaptează mai ușor la alte dispozitive, cum ar fi tabletele și smartphone-urile. Spre deosebire de modelele wifi, tastaturile bluetooth au o autonomie mai lungă și o durată de viață mai scurtă a bateriei.

Cele mai bune si ieftine tastaturi gaming: Recomandari

Recomandările pretieftin.com includ câteva modele tastaturi gaming cu aceste caracteristici ulterioare și altele fără. Dar toate sunt dotate cu cel puțin șase chei, comutatoare mecanice MX și opțiunea pentru un aspect compact. Pentru o gamă mai completă vizitati recomandările noastre actualizate pentru cele mai bune tastaturi mecanice din 2020 .

1.Tastatura mecanica gaming Asus ROG Claymore Cherry MX Red

Aceasta tastatura gaming ROG Claymore este prima tastatură mecanică RGB cu tastatură numerică amovibilă care oferă confort maxim în timpul jocului. 

Această tastatură integrează tehnologia N-Key anti-ghosting rollover, cu macro-chei pentru înregistrarea în timp real și comutator RGB Cherry MX pentru tastele precise și responsive, retroiluminate și programabile individual. Datorită tehnologiei exclusive de sincronizare Aura pentru niveluri de personalizare fără precedent .

2.Tastatura mecanica gaming Logitech G513

Tastatura mecanica Logitech G513 este realizata dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu 5052 incredibil de puternic și de lungă durată, ceea ce vă permite să combinați un design minim cu o estetică rafinată. 

Rigiditatea aliajului 5052 este ideală și pentru structura robustă de alunecare care adăpostește o suită completă de caracteristici care pot garanta o experiență de joc imbatabilă.

3.Tastatura gaming HyperX Alloy Core RGB

Aceasta tastatura gaming HyperX Alloy Core RGB cu membrana are o bară de lumină exclusivă cu efecte RGB dinamice si un cadru robust și rezistent.

Este o tastatură sensibilă și silențioasă, cu funcționalitate anti-fantomă,rezistenta la apa si are butoane de acces rapid pentru luminozitate, efecte de iluminare și modul de joc. O tastatura foarte buna din punctul meu de vedere!

4. Tastatura gaming Razer Ornata Chroma

Suportul pentru incheietura din material foarte bun si moale si este detasabil, avand o prindere magnetica cu tastatura.Avand in vedere calitate excelenta a tastelor de pe keyboard, implicit feeling-ul la tastat.

Daca nu sunteti confortabili cu sunetul de tastatura mecanica, se poate ajusta foarte simplu prin inlaturarea bucatii de metal aferenta fiecarei taste cu o ustenstila (e. G. Penseta)

5. Tastatura gaming mecanica Redragon Dark Avenger 87 Keys, RGB

Tastatura gaming mecanica Redragon Dark Avenger 87 Keys, RGB este o tastatura superba, foarte buna atat la scris cat si la gaming.

Are o construcție solida, iluminare superba, se simte bine la atingere, merge foarte bine dar fiind si un pic zgomotoasa, dar cu castile in jocuri nu se aude.

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs