Monitor Lenovo Y25F-10 pareri avantaje si dezavantaje

Cuprins

Recenzie post

Cum sa alegem un Monitor Gaming LED

Alegerea unui Monitor Lenovo Y25F-10 pareri avantaje si dezavantaje care să joace la cele mai înalte niveluri, fără a cheltui mult. Nu este deloc simplă, din fericire suntem aici!
Astăzi vom face un Review Monitor Lenovo Y25F-10, monitor pentru jocuri care dorește să se stabilească printre cele mai bune de pe piață pentru calitate / preț.
Faceți-vă confortabil și citiți recenzia noastră, care sperăm sincer să vă clarifice ideile despre acest monitor. Poate te intereseaza si care sunt cele mai bune si ieftine tastaturi gaming

Ce trebuie sa stii despre Monitor Lenovo y25f-10

Monitor Lenovo Y25F-10 prezintă o valoare excelentă, având în vedere că este un monitor de jocuri cu toate caracteristicile de joc potrivite. Care provin de la o marcă premium. Acest model concurează cu diverși rivali apreciați.Insa putem spune că este una dintre opțiunile cu aspect mai bun de acolo. Lenovo Y25F-10 nu este la fel de comun ca monitoarele noastre preferate de jocuri de pe glob. Așa că haideți să verificăm dacă merită să achizitionam un astfel de laptop.

Aspect : Monitor Lenovo Y25F-10

Monitor Lenovo Y25F-10 pareri avantaje si dezavantaje

Estetic vorbind Monitor Lenovo Y25F-10 arată foarte bine: designul său este captivant și inspirat din lumea jocurilor.
Văzut din față, are margini foarte subțiri pe partea superioară și stânga și dreapta a afișajului. In timp ce are o margine destul de groasă în partea inferioară a afișajului. Acest lucru ar putea face ca iubitorii de ecran cu toate cele patru margini subțiri să își ridice nasul. Din punct de vedere practic, nu creează nicio problemă.

Monitor Lenovo Y25F-10 pareri avantaje si dezavantaje

Afisajul masoara 25 inch. Produsul, luând în considerare și suportul, are 55,7 cm înălțime, 5,1 cm grosime și 33,4 cm lățime.
Standul monitorului vă permite să reglați înălțimea, înclinarea și rotirea în toate direcțiile, asigurând libertatea maximă pentru utilizatorul său.
Monitor Lenovo Y25F-10 acceptă, de asemenea, 100% din parantezele de tip VESA, asigurând posibilități suplimentare pentru utilizatorii săi.

Calitatea imaginii : Monitor Lenovo Y25F-10

Monitor Lenovo Y25F-10 pareri avantaje si dezavantaje

Monitorul Lenovo Y25F acceptă un display TN, care este standardul pe piața jocurilor. Panoul acestui monitor garantează o rată de actualizare de 144 Hz. Un contrast de 1000: 1 și un timp de răspuns de 1 ms. Ca toate panourile TN, rezistența acestui afișaj este dată de viteza sa. In timp ce punctul său slab este unghiul de vizualizare, a cărui valoare maximă. Din fișa tehnică, este cuprinsă între 160 ° și 170 °. Calitatea imaginii fiind una bună.

Caracterisrici : Monitor Lenovo Y25F-10

După cum am menționat, Monitor Lenovo Y25F-10 oferă o rată de actualizare de 144 Hz și un timp de răspuns de 1 ms.
Aceste caracteristici îl fac un monitor perfect pentru cei care joacă jocuri video aparținând genului FPS competitiv online sau Battle Royale.
Punctul forte al acestui ecran, de fapt, este viteza de redare a imaginilor pe ecran.
Rata de reîmprospătare poate fi „overclockată”, dar după 120 Hz, monitorul va începe să sufere de saltul cadrului.

Performanta : Monitor Lenovo Y25F-10

Monitor Lenovo Y25F-10 afișează o calitate excelentă a imaginii din cutie, odată ce este examinat cu un colorimetru. Panoul TN acoperă 98,5% din gama sRGB, care este puțin mai mică, dar o face cu un scor de precizie de Delta E 2.3. Temperatura culorii este puțin mai ridicată decât cea ideală 6500K, dar răcoarea suplimentară a balansului de alb este un lucru pe care știm că cel mai mult l-ar prefera față de căldura unei ieșiri de culori sRGB perfect reglate.

Lenovo Y25F-10 este fantastic pentru un lucru, cum ar fi calitatea culorilor sau designul, și totuși are nevoie de îmbunătățiri în altul, cum ar fi contrastul sau decalajul său mai mare. Ne place modul în care brandul a ambalat și prețul acestui monitor, ceea ce face cu siguranță ușor de trecut cu vederea unele dintre defectele. Monitorul funcționează destul de bine pentru utilizarea prevăzută, dar există opțiuni cu performanțe mai bune la aproximativ același preț.

Concluzie : Monitor Lenovo Y25F-10

Luați în considerare Monitor Lenovo Y25F-10 dacă doriți ceva ambalat perfect, care arată revigorant în comparație cu marea de monitoare de jocuri negre și roșii pe care le avem deja.  Dacă îl folosești pentru a juca jocuri FPS competitive online (CS: GO, Rainbow Six Siege, Fortnite), va fi un ecran perfect și asta, dacă îl cumperi, nu te va face să regreți nici măcar un ban! Cum să te joci offline pe Xbox One simplu si rapid

Pret ieftin : Monitor Lenovo Y25F-10

Monitor Lenovo Y25F-10 pareri avantaje si dezavantaje

Monitor Lenovo Y25F-10 pareri avantaje si dezavantaje

Aceste avantaje si dezavantaje sunt din partea celor care deja detin acest Monitor Lenovo Y25F-10 . Asa ca haideti sa vedem ce avantaje dar si dezavantaje avem:

Avantaje Monitor Lenovo Y25F-10

– Calitatea ireprosabila, venind de la 75Hz am ramas surprins cat de mare e diferenta si cat de placut e sa joci la 144Hz. CS GO se vede so much smoother.
– Culorile chiar foarte bune, nu mi se par deloc washed out (tipic TN).
– Unghiurile de vizionare destul de bune pentru un TN.
– Foarte luminos iar OSD-ul e foarte user friendly.
– Out of the box cu 2-3 setari si poti sa te joci linistit.
– Nici cea mai mica urma de back bleeding (aviz paneluri VA/IPS).
– Baza piciorului de la monitor este in forma de V, special pentru cei care tin tastatura intr-un unghi mai inclinat ca sa nu incurce, monitorul poate fi rotit foarte usor.
– Monitorul e aproape bezel-less, arata impecabil!
– Am gasit foarte util si locul de a pune castile dar si spatiul de la baza piciorului monitorului unde poti face cable management decent sa nu ocupe prea mult spatiu pe birou.
– Vine cu toate cablurile de care ai nevoie.

Dezavantaje Monitor Lenovo Y25F-10

144hz poate doar cu placa video AMD, pe NVIDIA nu e ok decat daca cobori la 120hz, unde functioneaza ireprosabil. Distanta dintre pixeli cam mare si iti atrage atentia asupra fiecaruia in joc, parca as avea un mesh in fata ochilor, cei drept, distanta pana la monitor a fost de 70 cm, dar oricum m-a determinat sa il returnez. Momentant utilizez in aceeasi maniera un monitor ASUS VG248 de care sunt mult mai multumit.

Acum că știți detalii Monitor Lenovo Y25F-10 pentru a cumpăra in 2020, trebuie doar să faceți clic pe butonul de vizualizare a ofertei sau pentru mai multe detalii. Veți fi redirecționat către cel mai bun site de unde puteți cumpăra Monitor Lenovo Y25F-10 . In siguranță totală și cu transport asigurat care vă va permite să primește monitorul preferat la tine acasă în câteva zile. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de sfaturi, nu ezita să ne contactezi prin secțiunea de comentarii de mai jos sau prin pagina de contact, te vom ajuta să alegi monitorul tău ideal

Leave a Reply

Statistici T5

Google Privacy Policy

Consultant Chogan

G.P Imbiancature

Soothing Vibes Songs